Roxana Ciuhulescu a renuntat la parasutism si alpinism pentru Kangoo Jumps! VIDEO


Roxana Ciuhulescu este innebunita dupa sport si ar incerca orice! De la parasutism si alpinism, pana la raliuri si bungee jumping, Roxana le-a trait pe toate! Acum a venit vremea sa testeze si ceva mai soft! Urmareste-o pe Roxana Ciuhulescu la prima ei sedinta de Kangoo Jumps! VIDEO!
 


Dupa ce www.perfecte.ro le-a provocat pe Ramona Paun la spinning si pe Alexandra Derevici  la aqua gym, a venit randul Roxanei Ciuhulescu sa arate ce poate la Kangoo Jumps.
Pentru prima oara la Kangoo Jumps, Roxana s-a descurcat de minune. A rezistat 45 de minute si a spus ca va repeta cat de curand experienta.
A fost fantastic! Mi-a fost putina teama sa nu ma dezechilibrez la 1,92 ai mei! Mi-era teama sa nu imi rup gatul! Parca eram catarata pe picioroange!”, a spus Roxana dupa sedinta.

Prezentatoarea emisiunii Pro Motor este cunoscuta pentru pasiunea ei pentru sporturi, dar recunoaste ca parasutism si alpinism nu ar mai face,
Am sarit cu parasuta, dar...mi-e suficient o singura data! Apoi...eu nu pot sa escaladez! Nu ma tine musculatura, am cazut de doua ori in gol”, si-a amintit Roxana.

Instructorul care a initiat-o pe Roxana in tainele Kangoo Jumps, Ana Maria Guther de la Alexandreea Club, ne-a explicat care sunt avantajele acestui sport.
Pe langa faptul ca este foarte distractiv, se ard si multe calorii. A fost inventat pentru reabilitarea persoanelor cu probleme. Poate fi practicat de toata lumea si nu este deloc periculos”, a spus Ana Maria.

Potrivit site-ului www.kangoojumps.ro, acest sport are urmatoarele beneficii:
-intareste sistemul cardiovascular
-intareste coloana vertebrala si discurile intervertebrale
-ajuta la adoptarea pozitiei corecte a coloanei vertebrale
-stimuleaza reconstructia osului (osteoblastic)
-ardere de grasimi mai accentuata (stimuleaza ganglionii limfatici)
-creste motivatia
-maximalizeaza contractia musculaturii corporale datorita fortei gravitationale pozitive si negative
Beneficiile folosirii ghetelor KJ:
-reduce intensitatea impactului cu pana la 80%
-arde grasimile mai rapid
-creste rezistenta
- imbunatateste echilibrul
-ajuta la adoptarea pozitiei corecte a corpului
-intareste sistemul cardiovascular

 

FULLSCREEN
Roxana Ciuhulescu a renuntat la parasutism si alpinism pentru Kangoo Jumps! VIDEO
  • /

related posts

Modifică setările cookies