Roxana Ionescu: Nu sunt impotriva operatiilor estetice, dar momentan nu as schimba nimic la mine


Operatiile estetice castiga tot mai multi fani. Adio complexe, adio defecte! Acum totul se poate corecta, cu o simpla vizita la cabinetul medicului estetician. Dar totusi, cat de departe e bine sa mergi cu operatiile estetice? Afla parerea Roxanei Ionescu.


Fosta participanta de la “Dansez pentru tine” spune ca nu a apleat niciodata la bisturiu, insa nu exclude aceasta posibilitate in viitor.

“Nu am silicoane, sunt naturala. As putea spune ca sunt mandra daca sanii mei arata asa chiar si acum, dupa ce am slabit 15 kilograme," a spus Roxana Ionescu, la videochat-ul Perfecte.ro

“Acum nu as apela la bisturiu, insa nu sunt impotriva operatiilor estetice. Chiar sunt de acord, daca la un moment dat nu te mai simti bine cu tine poti sa iti faci operatii estetice, insa trebuie sa le faci cu bun simt, sa nu exagerezi. Daca iti pui silicon, nu-ti pune un kilogram, pune-ti doar o marime – doua in plus. Cu siguranta daca nu ai sani si iti pui o marime mica, atunci totul va fi natural si nu vei fi vulgara. Daca iti vei pune o marime mai mare, vei fi remarcata de cine nu trebuie pe strada si nu va fi ok,” a completat ea.

Desi operatiile estetice iti promit ca poti atinge cu ajutorul lor idealul de frumusete, Roxana spune ca naturaletea conteaza mult mai mult.

“Modelul de frumusete pentru mine este femeia naturala si ingrijita. Nu trebuie sa fii extraordinar de frumoasa, insa prin atitudine, prin comportament, prin felul in care te imbraci sa te aranjezi, poti reusi sa atragi atentia. Eu sunt impotriva excesului de orice fel,”
a incheiat Roxana Ionescu.

Sursa foto: Sergioo's Studio
 

related posts

Modifică setările cookies