S-a aflat secretul sprancenelor Madonnei. La ce tehnica dureroasa apeleaza pentru a arata cu 10 ani mai tanara


In anii '80, perioada ei de glorie maxima, Madonna a purtat sprancenele stufoase si inchise la culoare.In anii 90, sprancene foarte arcuite. Apoi a trecut la sprancene decolorate. Cu siguranta, Madonna a incercat tot ce s-a putut la acest capitol. Cum de arata incredibil de bine sprancenele ei si la 58 de ani? 


Secretele din spatele sprancenelor in continua schimare ale Madonnei au fost, in sfarsit, aflate. Microblading- asa se numeste procedura de ultima generatie la care apeleaza vedeta. Un nou si desigur, dureros, mijloc de tatuare, care i-a adus vedetei sprancene aproape perfecte, dupa ani de experimente mai putin reusite.

Un instrument de mana este folosit pentru aceasta procedura. Cele 12 lame metalice ascutite strapung doua straturi de piele, pentru a realiza un tatuaj perfect. 75 de fire de par individuale sunt tatuate pentru fiecare spranceana. Procedura costa 450 de lire, iar rezultatul dureaza pana la un an. O data la 3 luni se mai face o procedura de improspatare. 

Procedura dureaza in jur de 90 de minute. Merita tot efortul. La sfarsit, sprancenele arata incredibil. Arata natural, simetric, iar acest lucru poate intineri o persoana chiar si cu 10 ani. 

Proprietara unuia dintre cele mai cunoscute saloane de cosmetica, unde vin toate vedetele, a declarat pentru Daily Mail: "Odata cu varsta, dar si din cauza pensatului excesiv,sprancenele Madonnei au devenit tot mai rare. Ea a apelat la microblading pentru a umple golurile din sprancenesi de a crea o forma cu totul noua." 

Originea in Asia, unde a fost utilizat pentru a trata femeile mai in varsta cu sprancene subtiri, aceasta tehnica ajuns acum doi ani la Los Angeles. Saloane din New York si Londra, de asemenea, ofera acum aceasta procedura.

Pe parcursul ultimelor 12 luni a crescut in popularitate si este preferata de celebritati, precum Victoria Beckham, Oprah Winfrey si actrita Megan Fox.

related posts

Modifică setările cookies