Samponul cu glicerina, secretul unui par sanatos iarna. Cum sa iti ingrijesti si sa iti coafezi parul in sezonul rece


Parul nostru este afectat de conditiile meteorologice, iar iarna are nevoie de o ingrijire speciala. Specialistii ne recomanda sa il hidratam corespunzator.


Iata ce ne sfatuieste Ana Lita, hair stylist la Jovsky Studio:

Parul deshidratat are tendinta sa absoarba umezeala din aer. Deshidratarea este cauzata in mare parte de folosirea feonului si a aparatelor de coafat pe baza de caldura. De aceea ar fi de preferat sa lasam sa se zvante in mod natural pana la 90% dupa care aplicam un serum cu silicon si uscam cu feonul la temperatura medie.

Folosirea unui sampon cu glicerina ar mai putea ajuta, deoarece glicerina are capacitatea de a hidrata firul de par si de a inchide cuticula. Pe lista de ingrediente a unui produs, componentele sunt trecute in ordinea cantitatii. De aceea recomand sa se citesca inainte ce contine produsul si sa-l alegem pe cel care are ca prim ingredient glicerina.

Pentru parul lung e mai usor iarna pentru ca il putem purta strans sau impletit. Impletiturile sunt tipuri de coafuri constante in lumea frumusetii.

Un element nou si modern intr-o coafura sunt agrafele la vedere. Daca pana acum agrafele aveau rolul doar pentru a strange parul fara a fi vazute, acum coafura cu agrafe la vedere este o tendinta adoptata deja de celebritati.

Pentru parul scurt tunsorile bob au fost mereu in tendinte, insa iarna aceasta capata o alta nuanta si anume bob cu aspect neglijent.

Foto: Ana Lita, hair stylist Jovsky Studio

FULLSCREEN
Samponul cu glicerina, secretul unui par sanatos iarna. Cum sa iti ingrijesti si sa iti coafezi parul in sezonul rece
  • /

related posts