Scapa de celulita prin electostimulare cu ultrasunete! VIDEO EXCLUSIV


Electrostimularea este o solutie ideala pentru femeile care nu au timp sa mearga la sala si nici nu le place sa faca efort. In plus, cei care promoveaza aceasta tehnica spun ca o sedinta echivaleaza cu sase ore de gimastica. Urmareste materialul video sa vezi in ce consta o sedinta de electrostimulare.
 


Speclialista in electrostimulare Mihaela Mitrut de la Isamar Lady  ne-a explicat ca electrostimularea potenteaza actiunea cremei anticelulitice cu pana la 4 ori, fiind mult mai eficienta decat un masaj manual.

Pentru rezultate vizibile sunt necesare cel putin 15 sedinte , dupa care este recomandata o pauza de 10 zile. “Important este ca acest gen de tratament sa fie combinat si cu un stil de alimentatie sanatos”, spune Mihaela Mitrut.

Beneficiile oferite prin tratamentul de electrostimulare:

• reda fermitatea muschilor
• elimina celulita
• stratul adipos se micsoreaza
• pielea isi recapa elasticitatea si aspectul sanatos
• circulatia sanguina se imbunatateste

De asemenea, electrostimularea creste fluxul sanguin si poate fi folosita si pe post de tratament pentru diferite afectiuni, ca artrita sau reumatismul.

Electrostimularea nu este insa recomandata tuturor persoanelor. Femeile insarcinate, copiii, purtatorii de pace maker si tije, persoanele cu boli contagioase sau cu rani deschise nu pot face electrostimulare.

Urmareste materialul video ca sa vezi cum decurge o sedinta de electrostimulare.
 

FULLSCREEN
Scapa de celulita prin electostimulare cu ultrasunete! VIDEO EXCLUSIV
  • /

related posts