Scapa de celulita prin impachetari cu parafango! VIDEO EXCLUSIV!


Vrei sa slabesti, dar nu ai nici timp si nici chef de sala? Incearca impachetarea cu parafango in tunel cu radiatii infrarosii! Primele semne se vad inca de la prima sedinta, iar dupa 10 sedinte celulita nici nu se va mai observa, spun cei care promoveaza aceasta tehnica. VEZI VIDEO!
 


Specialista in remodelare corporala Violeta Tanase ne-a demonstrat cum functioneaza tunelul cu radiatii infrarosii.
Nu oricine poate sa intre intr-un astfel de tunel. Se fac mai intai niste analize. Daca ai probleme cu inima, cu tensiunea sau daca ai sensibilitate capilara, nu este recomandat sa incerci asa ceva”, spuneVioleta.

Impachetarea cu parafango in tunel cu radiatii infrarosii da rezultate imediat. Insa se recomanda un tratament de cel putin 10 sedinte. Un abonament la o sala cu preturi medii costa in jur de 550 de lei. “Un astfel de tratament ajuta la slabit, la eliminarea celulitei si lupta impotriva obezitatii”, ne-a mai spus Violeta, care ne-a aratat procedura impachetarii cu parafango in tunel cu infrarosii.

“Se face mai intai gomajul, pentru deschiderea porilor. Apoi clienta se da cu crema anticelulitica, ser anticelulitic, dupa care cu parafango si se impacheteaza cu o folie”, ne-a spus Violeta.
 
Clienta sta in tunel 50 de minute, la o temperatura intre 60 si 80 de grade. Cat timp sta in tunel, i se da un ceai antiadipos. La final este curatata si i se aplica o crema anticelulitica.
 

FULLSCREEN
Scapa de celulita prin impachetari cu parafango! VIDEO EXCLUSIV!
  • /

related posts