Scapa de grasime cu masajul endermologic! Vezi cum! VIDEO


Masajul endermologic este solutia ideala pentru persoanele care urasc sa mearga la sala, dar vor sa slabeasca. Este recomandat in special pacientelor cu o greutate mare, care intampina dificultati in executarea exercitiilor fizice. Vezi cum topeste efectiv grasimile de pe tine!
 


Endermologia ofera un masaj deosebit de relaxant, ce ofera pacientilor o stare generala de bine si revitalizare. Insa acesta este un beneficiu minor, pe langa celelalte efecte ale terapiei asupra organismului.

Specialista in endermologie, Mirela Miertoiu, a explicat pentru Perfecte.ro care sunt avantajele acestui tip de masaj.
Noi realizam un masaj endermologic combinat cu infrarosu. Acest tip de tratament este pentru persoanele cu o greutate excesiva si nu pot apela la o sala de fitness. Este o alternativa pentru a realiza o slabire, astfel incat sa nu fii nevoit sa mergi la sala. Din cauza greutatii trecute de 80-90 kg, exercitiile fizice sunt mult ingreunate”, a spus dr. Miertoiu.

Pentru un astfel de tratament este necesara o consultatie medicala in prealabil, pentru ca are si multe contraindicatii.

Rezultate apar cam dupa 45 de minute de terapie. Dupa un masaj endermologic la nivelul abdomenului  se pot pierde intre 2 si 4 cm , in functie de retentia hidrica pe care o are pacienta. Rezolva problema celulitei , pielea isi recapata aspectul frumos”, a mai spus Mirela Miertoiu.

Alte beneficii ale endermologiei:
- Ameliorarea spasmelor si durerilor musculare.
-Stimularea circulatiei sanguine si limfatice - circulatia sangelui este accelerata cu pana la 4 ori, timp de 6 ore dupa sedinta de endermologie, iar cea limfatica cu pana la 3 ori, timp de 3 ore dupa incheierea sedintei.
- Reducerea dimensiunilor corpului - remodelare corporala.
- Tonifierea pielii.
- Activeaza metabolismul.

Daca vrei sa dai kilogramele jos si sa scapi de celulita, mai citeste si:


Slabeste cu masajul cu aparatul metabolic depresor

Scapa de celulita prin impachetari cu parafango

Scapa de celulita prin electrostimulare

related posts

Modifică setările cookies