Secretele modelelor de la Victoria's Secret pentru un 2019 de excepţie! Ce sfaturi importante le dă coach-ul lor favorit


Russell Bateman este considerat antrenorul celebrităţilor şi fondatorul metodei “ Skinny Bitch Collective”, SBC pe scurt. Metoda este de fapt un program de lifestyle care include sfaturi legate de nutriţie, activitate fizică şi dezvoltare personală. Şi este modalitatea prin care, potrivit Vogue, “îngeraşii” de la Victoria’s Secret îşi păstrează aripile.


Iar pentru 2019, ediţia online a Vogue Franţa publică sfaturi pe care Russell Bateman ni le dă ca să intrăm şi noi în “ Skinny Bitch Collective”, adica grupul femeilor fabuloase din toate punctele de vedere.

1.Aceptă-te în totalitate aşa cum eşti în prezent!

Pentru schimbare, e important să accepţi unde te afli ACUM. Fără resentimente sau critici interioare! Apoi, dacă ştii unde vrei să mergi, e important să îţi stabileşti o listă de priorităţi (o poţi şi scrie)! E mult mai uşor să îţi atingi obiectivele pe viitor dacă eşti în pace cu prezentul.

2.Fă-ţi un top 3 al obiectivelor! 

Cu cât îţi propui mai multe, cu atât o să obţii mai puţine! Focusează-te pe 3 lucruri principale şi, după ce le-ai atins sau eşti aproape de ele, nimic nu te împiedică să mai adaugi ceva pe listă.

3.Înconjoară-te de aliaţi!

Ţine aproape oamenii care te încurajează! Dacă cei de lângă tine nu o fac, din diferite motive, poate e momentul să faci o schimbare radicală şi îi ţii aproape pe cei care te sprijină!

4.Ţineţi-ţi obiectivele aproape! La propriu!

Adică scrie-le pe o foaie de hârtie sau pe un post-it (chiar pe mai multe) şi păstrează-le la vedere!

Să avem un an fabulos!

SURSA FOTO: GETTY

FULLSCREEN
Cum sa ai un 2019 de excepţie? Sfaturi şi secrete de la coach-ul modelelor de la Victoria's Secret
  • /


related posts