Secretul tenului fin, dezvăluit de actrița Jodie Turner-Smith: „Pielea mea e foarte sensibilă”


Fiecare femeie are un secret de frumusețe, însă puține se încumetă să apeleze la metoda actriței Jodie Turner-Smith. Iar asta fie pentru că nu o știu, fie nu au copii.


Jodie Turner-Smith (34 de ani) susține că a descoperit secretul pielii fine după ce a născut. Actrița, care este și fotomodel, a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Vogue că se folosește de propriul lapte pentru a-și întreține tenul. 

De când am născut, secretul meu de frumusețe este să pun lapte matern în toate serurile mele de față. Pielea mea este foarte sensibilă, așa că folosesc un demachiant ușor, după care pun un ser cu aloe vera și lapte de mamă, pe care pur și simplu îl storc în mâini din sânii mei”, a dezvăluit acesta.

Și copilul ce mai mănâncă?, v-ați putea întreba. Din câte se pare, există suficientă hrană și pentru fetița ei, care s-a născut în luna aprilie 2020. 

Actrița din Marea Britanie este una dintre vedetele care au fost nevoite să nască în timpul pandemiei de coronavirus. Ea a dezvăluit că a profitat de această perioadă pentru a se dedica în totalitate fiicei ei.

A trebuit să învăț cum să alăptez și cum să fiu mamă – a funcționat bine pentru copilul meu”, a mai spus actrița.

Laptele matern, în vizorul companiilor din industria frumuseții

Laptele cu care sunt hrăniți copiii conține toți nutrienții necesari dezvoltării armonioase a copilului în primul an de viață. Deoarece conține substanțe care contribuie substanțial la dezvoltarea sistemului imunitar la copii, laptele de mamă este recomandat pentru hrana celor mici în primele 6-12 luni de la naștere.

Companiile din industria frumuseții au descoperit și ele proprietăți hidratante și curative ale laptelui matern, motiv pentru care au încercat să reproducă formula acestuia în produsele de înfrumusețare. Azi, anumite produse cosmetice folosesc lapte matern real, însă utilizarea sa este la scară mică.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum ne recăpătăm frumusețea după sarcină

related posts

Modifică setările cookies