Seducătoare la 56 de ani! Kathy Jacobs, fotomodelul fără limită de vârstă


Celebra revistă americană Sports Illustrated şi-a ales şase fotomodele care vor poza în 2020 pentru ediţia specială a costumelor de baie Swimsuit Issue. Marea surpriză de pe lista ,,finalistelor” este Kathy Jacobs, o ,,bunicuţă” sexy de 56 de ani.


Frumuseţea n-are limită de vârstă” este motto-ul după care se ghidează Kathy pe contul de Instagram, acolo unde americanca intrată de mult în al şaselea deceniu de viaţă poate fi admirată în toată splendoarea.

 

,,Sincer, sunt încă în stare de şoc”, a fost prima reacţie a lui Kathy Jacobs după ce a fost nominalizată să ia parte la shooting-ul pentru Sports Illustrated Swimsuit Issue, alături de alte cinci fotomodele de succes. ,,Pentru mine înseamnă enorm, e o provocare pentru toate doamnele de vârsta mea. Eu am 56, iar persoanele trecute de 55 de ani sunt considerate deja bătrâne”, a completat Kathy.

Sports Illustrated i-a oferit acestă şansă tocmai în încercarea de a elimina criteriile discriminatoare în ceea ce priveşte conceptul de frumuseţe în cazul femeilor. Astfel, pe lângă Kathy Jacobs, în competiţia care va da şi o câştigătoare în luna mai au mai intrat modele precum Christie Valdiserri (confruntată cu o problemă de sănătate legată de pierderea părului) sau Brielle Anyea, o tânără de culoare din categoria „plus size”, aşa cum spun americanii.

Revenind la Kathy Jacobs, ea nu este cea mai în vârstă femeie care a pozat sexy în revista Sports Illustrated, această onoare aparţinându-i lui Christie Brinkley, solicitată să-şi expună calităţile fizice la 63 de ani.

  • Seducătoare la 56 de ani! Kathy Jacobs, fotomodelul fără limită de vârstă

related posts

Modifică setările cookies