Sexy - Flexi, ultima fita in materie de aerobic, le-a cucerit si pe vedete! Dana Rogoz si Laura Cosoi sunt fane!


Dupa ce Kangoo Jumps a devenit o moda printre vedete, si nu numai, o noua forma de aerobic este din ce in ce mai populara. Sexy-flexi este este numele unui program incredibil de slabit si mentinere, care combina miscarea de stretching cu cea de intindere si relaxare, cu tehnici de respiratie venite din yoga si cu miscari de tip izometric. Dana Rogoz si Laura Cosoi l-au incercat.


"Merg la o sala unde sunt mai multe programe de tonifiere. Nu trag de fiare, am trecut si prin perioade in care am tras de fiare. Vreau sa fac miscare, nu sport- este o diferenta! Noi facem miscare pentru intretinere. Am facut kangoo jumps, sala, iar acum fac sexy-flexi! Am luat-o si pe Laura Cosoi cu mine", a spus Dana Rogoz la videochatul Perfecte.ro.

Dana Rogoz se considera o norocoasa: nu a avut niciodata probleme cu silueta.

"Fac sport saptamanal, fac masaj si mananc sanatos. Nu am renuntat la nimic din alimentatia mea, dar evit junk food-ul. Nu am avut niciodata probleme cu greutatea si nu am tinut regim pana acum. Mananc orice, asa e metabolismul meu. Important este sa fiu sanatoasa, iar eu sunt!", a mai spus Dana Rogoz pentru Perfecte.ro.

Urmareste mai jos materialul despre ce inseamna SEXY-FLEXI realizat de VJ Oana si Cori Gramescu!


Esti una dintre femeile extrem de ocupate? Vj Oana si Cori Gramescu iti recomanda Sexy-Flexi! VIDEO pe www.perfecte.ro

related posts

Modifică setările cookies