Simona Halep, de nerecunoscut în afara terenului de tenis. Cum a fost schimbată în campania unui brand de cosmetice


Machiajul discret, în tonuri calde o schimbă complet pe Simona Halep, care a devenit imaginea unui cunoscut brand de cosmetice.


Simona Halep dezbracă echipamentul de tenis și renunță la încordarea din priviri în cea mai nouă campanie Avon, brand al cărui ambasador a fost numit de curând. Ședința foto ralizată cu acest prilej ne-o arată pe campioana de la Roland Garros și Wimbledon complet schimbată, matură, o femeie care impresionează prin forță, curaj și determinarea.

Acestea sunt calitățile care i-au determinat pe deținătorii brandului să o includă în această campanie dedicată femeilor puternice. Ședința foto dedicată acestui eveniment a fost realizată de fotograful Alex Gâlmeanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Galmeanu (@alexgalmeanu) on

 

Simona Halep se alătură femeilor care au curajul să-și spună povestea de viață cu voce tare. Totodată, ea devine și imaginea noului parfum Her Story, care va fi lansat cu ocazia zilei de 8 martie. 

Noua aromă celebrează poveștile inspiraționale ale mai multor femei care, zi de zi, scriu cu mândrie capitole impresionante din viețile lor și care oferă adevărate lecții despre performanță, curaj și încredere.

Întrebată despre ce au în comun tenisul și frumusețea, ea vorbește cel mai adesea despre încredere. 

„De la vârsta de 4 ani, universul meu a devenit tenisul. Cu fiecare zi, am învățat să fiu mai bună, să obțin cele mai bune rezultate, am muncit să îmi îndeplinesc obiectivele și să transform în realitate chiar și cele mai nebune visuri. Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste. Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri”, spune Simona Halep.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Interviu cu Simona Halep la 12 ani de La Măruță: „Nu visam să ajung numărul 1 mondial”

related posts

Modifică setările cookies