Slabeste rapid cu Indoorwalking, ultima moda in materie de fitness! VIDEO EXCLUSIV


Daca vrei un antrenament energic, care sa scoata si untul din tine, atunci indoorwalking este solutia pentru tine. Cu ajutorul bicicletelor eliptice, in jumatate de ora de indoorwalking poti arde 500 de calorii. Urmareste materialul video sa vezi cum decurge o sedinta de indoorwalking!
 


Indoorwalkingul combina conceptele de fitness cu cea mai mare amploare si dezvoltare din ultimii ani - antrenamentul eliptic si cel de spinning.

Sedintele au loc in grup, sub indrumarea unui instructor specializat in ambianta unei muzici adecvate fiecarui tip de antrenament.

Acest tip de miscare lucreaza aproape 340 de muschi  - picioare, fesieri, solduri, spate si brate. Instructorii de indoorwalking sustin ca este mai eficient cu 30 % mai eficient decat mersul si cu 50 % mai eficient decat spinning-ul.
 Instructorul de indoorwalking Alexandra Anastasiu de la sala Lotus Sport a aratat pentru www.perfecte.ro cum decurge un antrenament de jumatate de ora, pentru incepatori.

Urmareste materialul video sa vezi ce presupune o astfel de sedinta: ce pozitii trebuie sa ai pe bicicleta eliptica, cum si cand sa maresti rezistenta, cum se schimba muzica in functie de intensitatea exercitiilor.

 

 

FULLSCREEN
Slabeste rapid cu Indoorwalking, ultima moda in materie de fitness! VIDEO EXCLUSIV
  • /

related posts