Specialistul PERFECTE îți arată, pas cu pas, cum poți să te machiezi singură pentru o cină romantică acasă


Am ieșit din starea de urgență, am intrat în starea de alertă, e o provocare pentru toată lumea ce se întâmplă, dar mie îmi e clar că e important să nu ne părăsească starea de bine. 


Eu am încercat să mă ghidez după unul dintre motto-urile mele preferate : "Fă rai din cei ai " și vă sfătuiesc să faceți la fel.
 
Zilele trecute povesteam cu soțul meu despre amânarea deschiderii restaurantelor și despre cât ne e de dor să ieșim în oraș la o cină romantică sau cu prietenii ! Cea cu prietenii este, din păcate, imposibilă pentru moment, dar pentru o cină alături de EL mă pot pregăti oricând! La fel și voi! Pentru că v-am creat un tutorial special!
 
PASUL 1
 
Nu uitați că înainte de a aplica orice machiaj, este foarte important să ne hidratăm corespunzător tenul, apoi aplicăm o bază de machiaj și un strat fin de fond de ten.
 
PASUL 2
 
Deoarece fondul de ten este un produs cremos, este obligatoriu să îl fixăm cu pudră; chiar dacă aveți tenul uscat, trebuie să îl fixăm măcar în zonele cu riduri de expresie fine, unde există riscul că acesta să se adune. Dacă aveți un ten mixt cu tendințe de îngrășare sau un ten gras, vă recomand să așezați un strat fin de pudră pe toată fața!
 

PASUL 3
 
Pentru machiajul ochilor am ales niște nuațe de roz, deoarece îmi doream un machiaj fin și diafan. Din această cauză și pentru linia de tuș am ales să nu folosesc un tuș clasic, ci am creat o linie din fard pentru un efect mai subtil.
 
Pentru a completa machiajul ochilor, este bine să ne îmbrăcăm genele în două straturi de mascara; însă dacă vreți să fiți super glam, exact așa cum mi-am dorit și eu, puteți liniștite opta chiar și la un set de gene false.
 
PASUL 4
 
Nu uitați să conturați sprâncenele cu orice tip de produs pe care îl dețineți în chitul vostru : creion, pomadă, gel. 

PASUL 5
 
Pentru a completa look-ul, evident, să nu uităm de buze: eu am ales un ruj nude cu tentă rozalie, peste care am adăugat un luciu de buze (gloss).

Puteți vedea acești pași in video-ul de pe PRO TV PLUS atașat.
 
Rochița preferată, o pereche de cercei ce se asortează cu ținuta aleasă, câteva flori așezate într-o vază și o lumânare pot contura cadrul perfect pentru cină care, îți promit, vă va face să vă simțiți minunat.

CINE SUNT EU, ANDREA PALKO

WEBSITE AICI

FACEBOOK AICI

INSTAGRAM AICI

Sunt Andrea! Mamă, fiică, soție, cumnată și prietenă - născută, crescută și rămasă în Cluj ! Sunt absolventă a liceului economic și a facultății de același profil, dar meseriile din acest domeniu nu sunt deloc potrivite pentru mine, de aceea nici nu profesez în acestă arie!

De mică am fost pasionată de machiaj, dar am făcut primul curs pentru viitori profesioniști în 2014. Mi-a plăcut enorm, iar de atunci am continuat să mă dezvolt, să învăț. Am urmat și al doilea curs, apoi al treilea și tot așa...Am făcut multe workshopuri și multe masterclass-uri. Până când mi-am dat seama că am ajuns să..dăruiesc la rândul meu frumusețe! Și sunt recunoscătoate pentru asta! 

Sunt Andreea și îmi pare bine de cunoștință!

FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ

FULLSCREEN
Specialistul PERFECTE îți arată, pas cu pas, cum poți să te machiezi singură pentru o cină romantică
  • /

related posts

Modifică setările cookies