Specialistul PERFECTE îți spune cum să realizezi cel mai frumos machiaj de Revelion


Este ultima seară din an, arată-te curajoasă și ieși din tipare!


Nu trebuie să abordezi machiaje în nuanțe închise! Poți merge pe machiaje cu nuanțe naturale, însă nu uita că detaliile fac diferența! Eu am ales să realizez un astfel de machiaj pentru modelul meu, însă nu am uitat să adaug un mic detaliu: linia de tuș cu particule de sclipici din jurul ochilor! Acest mic detaliu îți va scoate ochii în evidență și va face ca privirea ta să aibă o notă mult mai sexy. Ești frumoasă și azi și mâine și în fiecare zi, dar nu uita că la trecerea dintre ani poți să te simți cea mai bună versiune a ta! Te vei simți mult mai încrezătoare și crede-mă că acest detaliu se vede cu ochiul liber!

Asa că nu uita să începi machiajul, coafura sau alegerea ținutei doar dupa ce ți-ai luat “doza” de încredere! Deoarece te așteaptă o noapte lungă de petrecere, dans și muuuuultă, muuuultă distracție! Nu uita să îți setezi machiajul bine cu o pudră. În general recomand pudra translucidă, nici cea compactă nu este de evitat, dar ai grijă la alegerea fondului de ten. Sigur nu vrei să ai tenul încărcat, de aceea dacă ai un fond  de ten cu acoperire mare îți recomand să folosești pudră translucidă și în cantitate mică. În cazul în care ai ales un fond de ten cu acoperire mică sau medie , poți liniștită să apelezi la pudra compactă. Aceasta te va ajuta să setezi bine machiajul un plus și îi va oferi rezistență pe parcursul întregii seri.

Pentru a diminua efectul de ten pudrat, poți să dai câteva pufuri de spray de setare (merge și cu apă termală) și îți poți usca tenul repede cu un evantai sau cu un mini-ventilator.

E seară, ba chiar mai mult e noaptea dintre ani, nu te sfii să folosești iluminator! Cu încredere!  Asigură-te că te vezi și de pe Lună! Îți urez un An Nou Fericit, multă, multă sănătate și ne “auzim “ în 2020 cu noi sfaturi utile!

 

CINE SUNT EU, ANDREA PALKO

FACEBOOK AICI

INSTAGRAM AICI

Sunt Andrea! Mamă, fiică, soție, cumnată și prietenă - născută, crescută și rămasă în Cluj ! Sunt absolventă a liceului economic și a facultății de același profil, dar meseriile din acest domeniu nu sunt deloc potrivite pentru mine, de aceea nici nu profesez în acestă arie!

De mică am fost pasionată de machiaj, dar am făcut primul curs pentru viitori profesioniști în 2014. Mi-a plăcut enorm, iar de atunci am continuat să mă dezvolt, să învăț. Am urmat și al doilea curs, apoi al treilea și tot așa...Am făcut multe workshopuri și multe masterclass-uri. Până când mi-am dat seama că am ajuns să..dăruiesc la rândul meu frumusețe! Și sunt recunoscătoate pentru asta! 

FOTO: Daniel Horvat

FULLSCREEN
machaj revelion
  • /

related posts

Modifică setările cookies