Specialistul PERFECTE îți spune cum să realizezi cel mai potrivit machiaj în sezonul toamnă-iarnă


Afară se simte tot mai mult aerul rece al iernii. Dar chiar dacă frigul îți intră uneori în casă, nu trebuie să îți intre și in suflet! Fiecare anotimp are farmecul lui, iar dacă te uiți mai bine în jur, cromatica toamnă-iarnă poate fi chiar inspirațională pentru tine și pentru tipurile de machiaj pe care le încerci.
 


Odată cu venirea frigului, îți este din ce in ce mai greu să te trezești dimineața din așternuturile calde ce te-au purtat în visare toată noaptea. Știu că e greu, dar, draga mea, așa cum nu pleci de acasă purtând pijama, nu poți să pleci fără ritualul zinic de frumusețe. Așa că nu uita să îți evidențiezi și cele mai frumoase trăsaturi de la nivelul feței. Prin machiaj exprimi o stare, un sentiment.
 
Odată cu venirea frigului, tenul nostru este agresat de aerul rece de afară. De aceea, acesta are nevoie de o protecție și de o îngrijire mult mai atentă. Nu uita să te hidratezi atât la interior (consumă cât mai multe lichide) cât și la exterior! Hidratarea are rezultate și te ajută dacă este făcută corect, conform categoriei de vârsta și tipului de ten!
 
Dacă în sezonul cald recomand look-urile cât mai fresh, cât mai luminoase, în sezonul rece putem liniștite să apelam la culori mai puternice, mai închise, cu un subton mai rece: mov, gri, negru, maro sau chiar și cu un subton mai cald roșu, burgundy, arămiu, cărămiziu etc.
 
 
Dacă forma buzelor îți permite, nu te sfii să le scoți în evidență cu un ruj de culoare închisă, dar nu uita să le și hidratezi foarte bine înainte! Culoarea închisă nu o recomand însă dacă ai buzele foarte subțiri. Pentru tine există alte opțiuni: nude, roz, arămiu, coral etc. Încearcă să porți nuanțele mai naturale, dar să nu îți fie frică să experimentezi! În plus, tu ar fi foarte bine să îți pui ochii in evidență. Nu uita, sunt oglinda sufletului!
 
 
 
Ești frumoasă, puternică și iubită! Așa cum nu ieși din casă nepieptănată sau în pijama, oferă 5 minute și rutinei tale de machiaj și îți garantez că te vei simți de 1000 de ori mai bine!
 
Așa că umbrelele sus, ferește-te de ploi si ninsori, să nu îți strici machiajul și...bucură-te iubită de sezonul rece! 
 
 
CINE SUNT EU, ANDREA PALKO
 
WEBSITE AICI
 
INSTAGRAM AICI
 
Sunt Andrea! Mamă, fiică, soție, cumnată și prietenă - născută, crescută și rămasă în Cluj ! Sunt absolventă a liceului economic și a facultății de același profil, dar meseriile din acest domeniu nu sunt deloc potrivite pentru mine, de aceea nici nu profesez în acestă arie!
 
De mică am fost pasionată de machiaj, dar am făcut primul curs pentru viitori profesioniști în 2014. Mi-a plăcut enorm, iar de atunci am continuat să mă dezvolt, să învăț. Am urmat și al doilea curs, apoi al treilea și tot așa...Am făcut multe workshopuri și multe masterclass-uri. Până când mi-am dat seama că am ajuns să..dăruiesc la rândul meu frumusețe! Și sunt recunoscătoate pentru asta! 
 
Sunt Andreea și îmi pare bine de cunoștință!
 

related posts

Modifică setările cookies