Stevie Nicks urăște botoxul, care i-ar fi distrus viața: „M-a făcut să arăt ca fiica supărată a Satanei”


Stephanie Lynn Nicks, cunoscută sub numele de scenă Stevie Nicks, dezvăluie la 72 de ani că botoxul e singurul drog pe care corpul ei nu l-a suportat.


Dependentă de cocaină în anii ’80, Stevie Nicks a început o „cură” cu clonazepam, un medicament utilizat pentru tratarea unor forme de epilepsie și a tulburărilor de panică. Opt ani și-a administrat acest medicament, la care a apelat după ce un estetician i-a spus că își va distruge nasul dacă mai prizează cocaină.

La 72 de ani privește în urmă și spune că acei 8 ani au fost cei mai inutili din viața ei, o perioadă în care nu a creat nimic.

Aș fi putut să mă mărit, să am un copil sau să adopt unul. Vă spun, dacă cineva încearcă să vă dea Klonopin, fugiți mâncând pământul”, spune Stevie Nicks într-un interviu pentru The Guardian.

Dintre toate drogurile pe care le-a luat de-a lungul vieții, cel mai rău pare să fi fost toxina botulinică (botox).

Botoxul te face să arăți ca și când ai face parte dintr-o sectă satanică. Nu l-am folosit decât o dată și mi-am distrus fața pentru 4 luni. Mă uitam în oglindă, încercam să-mi ridic sprânceana și ziceam: Oh, aici erai, fiica supărată Satanei! Nu mai vreau așa ceva”, a mărturisit rockerița.

Stevie Nicks este o artistă rock legendară, care a vândut peste 120 de milioane de albume la nivel mondial. Cunoscută pentru cariera solo, Stevie Nicks cântă din anii ‘70 și în trupa Fleetwood Mac, înființată în 1967. După ce s-a alăturat trupei, aceasta a cunoscut o perioadă foarte bună din punctul de vedere al succeselor muzicale. 

Trupa a câștigat premiul Grammy cu cel de-al doilea album, Rumours, în 1978. La nivel mondial, albumul a înregistrat vânzări de 40 de milioane de copii.

Stevie Nicks a fost inclusă de două ori în Rock and Roll Hall of Fame, iar revista Rolling Stone i-a găsit un loc în Top 100 cei mai buni compozitori muzicali din toate timpurile.

A fost căsătorită cu Kim Anderson, fostul soț al celei mai bune prietene ale sale, Robin Anderson. Aceasta a murit de leucemie, la scurt timp după ce a născut un băiat. Stevie Nicks și-a asumat creșterea băiatului, alături de tatăl lui. Mariajul lor a durat 10 ani, între 1983 și 1993.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Alex Velea rupe contractele cu Lino Golden și Mario Fresh! - Trending Review cu Daragiu - episodul 42

related posts

Modifică setările cookies