”Sunt brutal desfigurată”. Modelul Linda Evangelista, dezvăluiri despre procedura estetică care a deformat-o


Linda Evangelista spune că a fost ”brutal desfigurată” din cauza unei proceduri cosmetice la care a recurs acum cinci ani, explicând astfel absența ei din lumina reflectoarelor.


Supermodelul de 56 de ani a mărturisit că a rămas ”deformată permanent” din cauza unui efect secundar negativ provocat de o procedură de reducere a grăsimii. 

Conform fostului fotomodel, Linda a recurs la procedura numită CoolSculpting pentru a-și reduce țesutul adipos, doar că efectul a fost invers, în sensul că procedura ”i-a mărit” masa de celule de grăsime, un pericol de care nu a fost avertizată în prealabil. 

La ora actuală, aceasta a intentat proces celor care i-au distrus frumusețea.

Linda Evangelista a dezvoltat hiperplazie adipoasă - un efect adver al criolipolizei - care presupune mărirea masei de celule grase. 

”Astăzi fac un pas înainte pentru a îndrepta o nedreptate suferită și pe care o țin pentru mine de mai bine de cinci ani. Fanilor care se întreabă de ce nu mai lucrez în timp ce colegele mele o duc foarte bine le spun că am fost brutal desfigurată de procedura Zeltiq's CoolSculpting...

A avut efectul opus a ceea ce promitea. A mărit, în loc să scadă, masa de celule adipoase și m-a lăsat desfigurată permanent chiar dacă am trecut prin două operații dureroase de corectare. Am ajuns, așa cum a scris presa, de nerecunoscut...”

”Nu numai că mi-a distrus viața, dar m-a aruncat într-o stare de depresie adâncă, tristețe profundă și un sentiment de dezgust față de mine”. 

Foto: Profimediaimages.ro

Întrebarea Mesei Rotunde - Esca si Manole sunt gata de... reclame


related posts

Modifică setările cookies