Suvitele colorate - vedetele acestei primaveri. Ce trebuie neaparat sa stii despre ele


Primavara lui 2016 se anunta a fi una colorata si vesela. In materie de hairstyling, vedetele acestui inceput de an se anunta a fi suvitele colorate care sunt din ce in ce mai cerute de doamne si domnisoare care vor sa surprinda, sa aiba un look nou, fresh si cool in acelasi timp. 


Hairstylistul Victor Georgescu de la Jovsky Studio ne da cateva sfaturi despre cum sa le alegem, cum sa le aplicam si sa le intretinem corect. 

7 sfaturi despre suvite colorate

1.     Alegerea suvitelor se face in primul rand in functie de forma fetei, tunsoarea si culoarea parului

2.     Este important sa se foloseasca o solutie decoloranta care nu deterioreaza parul

3.     Exista posibilitatea sa le nuantam, sa nu le lasam asa cum au iesit dupa decolorat. Le aducem intr-o nuanta apropiata parului ca sa se vada foarte bine

4.     Intretinerea se face in functie de ritmul de crestere al parului.

5.     Este indicat sa se foloseasca sampoane usor mai hidratante fata de cele folosite pana atunci. Sunt si sampoane speciale pentru parul cu suvite

6.     O varianta foarte buna sunt suvitele care se aplica. Se iau mese, se fac suvite in culoarea aleasa, se urmeaza aceeasi pasi si in felul acesta poti reveni la salon daca te plictisesti de culoarea aleasa ca sa incerci una noua.  Este varianta cea mai simpla, cea mai rapida.

7.     Suvitele facute din mese se pot prinde cu clips, nu afecteaza parul, se dau jos ori de cate ori este nevoie.

Foto: Hairstylistul Victor Georgescu de la Jovsky Studio

related posts

Modifică setările cookies