Tatuajul cuticulelor – noul trend in manichiura. Vezi cum arata


De la sezon la sezon, apar noi trenduri in tot ceea ce tine de ingrijirea noastra. Tatuajul cuticulelor, noua descoperire in manichiura, te va fascina!


Un nou concept , introdus recent la capitolul "manichiura" duce arta la extreme. Cine si-ar fi imaginat ca tatuajele vor fi elementul glossy prin care mainile tale se vor distinge in multime? Daca pana acum manichiura insemna doar pictarea unghiilor in diverse culori si modele, acum intra in joc si atentia pentru cuticule.

"Red nails beyond" este o colectie de tatuaje temporare special concepute pentru decorarea cuticulelor. Tatuajele se aplica usor, iar modelele sunt variate, de la forme geometrice la unele abstracte. Mainile tale delicate vor spune o poveste colorata si glamour, iar tu te vei bucura de atentia celor din jur.

Tatuajele se aplica simplu, atat pe cuticule cat si direct pe unghii, doar adaugand un strop de apa inainte de a le lipi. Poti folosi acelasi model pentru toate unghiile sau poti sa le alternezi. Orice metoda vei alege, manichiura ta va capata un design deosebit, unghiile tale vor fi rasfatate si tu vei iesi in evidenta.

 

Cum ti se pare noul trend? Esti dispusa sa-l incerci?

related posts

Modifică setările cookies