Tendințele anului 2019 în tunsori și culoare de păr. Care va fi coafura-vedetă pentru femei


Hairstylist-ul Adrian Perjovschi a prezentat miercuri, 26 septembrie, într-un show inedit, trendurile anului 2019 în tunsoare și culori de păr. 

Tag-uri:

Evenimentul “Change is fame” a fost organizat chiar de ziua de naștere a hairstylist-ului, seara debordând în culori originale, tunsori excentrice și styling-uri avangardiste. Invitații au avut ocazia să descopere trendurile în materie de culoare și tunsoare grație a 23 de modele feminine și masculine care au defilat în pași de dans.

Gazda evenimentului a fost proaspăta mămică Adelina Pestrițu, care este și o foarte bună prietenă a hairstylist-ulului, iar invitatul special a fost coregraful Emil Rengle, care și-a pus semnătura pe momentele artistice din show. 

Adela Popescu, Amna, Raluca Tănase, Raluca Arvat, Ioana Scărlătescu, Criss, Ana Maria Brânza au fost vedetele care au răspuns invitației hairstylistului la eveniment. 

Cât privește trendurile de culoare pentru 2019, hairstylist-ul recomandă: „Se poartă culorile calde, de toamnă, maro, arămiu, roșcat, iar galbenul este în mare vogă. Se poartă șuvițele pastel, blondurile platinate, cu reflexe pastel, balayage-ul se poartă în continuare. 

Dacă ești mai îndrăzneață, poți opta pentru culori mai aprinse, mai puternice, vibrante și acestea îți contureaza mult mai bine personalitatea. Dacă vrei să alegi un look mai cuminte, natural, ai o gamă largă de nuanțe atrăgătoare, dar care sunt oricum speciale datorită reflexelor lor. Pentru maro avem reflexe de mocca, pentru blond avem reflexe de bronz și caramel.”

Despre tunsorile care vor atrage toate privirile în noul sezon, Adrian Perjovschi spune: „Tunsoare pixie este vedeta! Dacă ești curajoasă, încearcă pixie! Dacă nu, ai o gamă variantă de tunsori de la mediu spre lung, combinații de tunsori geometrice de bob sau foarte texturizate. Părul lung se poartă în continuare și merge pe drept sau în scări și îl poți accesoriza cu un breton.”related posts