Topul vedetelor care si-au distrus buzele cu operatii estetice


De cand Angelina Jolie a devenit un etalon de frumusete, buzele pline sunt la mare cautare. In zilele noastre o operatie prin care buzele dobandesc volumul si marimea mult visate este ceva obisnuit. Intr-adevar, ele confera tinerete chipului si sunt mai senzuale, dar ce te faci atunci cand rezultatul nu este tocmai cel dorit ?


Daca esti un star international nu inseamna ca te va ocoli ghinionul. Iata top cinci vedete internationale care si-au distrus buzele.

1. Nicole Kidman
Actrita australianca a avut dintotdeauna trasaturi fine. Buzele ei nu erau foarte voluminoase, dar i se potriveau de minune. Ea nu a fost multumita, asa ca le-a modificat putin. Din nefericire, rezultatul nu a fost unul tocmai placut.

2. Nikki Cox
Nici in cazul lui Nikki Cox nu ar fi fost nevoie de vreo interventie, mai ales ca buzele ei nu erau subtiri. Dar, poate  dorinta de a fi in centrul atentiei a  impins-o sa apeleze la un estetician. In ultimele poze se poate vedea clar ca forma buzelor  este diferita. Sa speram ca operatia pe care a suferit-o nu are efecte permanente.

3. Melanie Griffith
Sotia lui Antonio Banderas este adepta operatiilor estetice si se poate mandri cu un palmares impresionant. Chiar Melanie a declarat ca va continua sa isi faca astfel de interventii, chiar daca sotul ei. Si ea intra in topul celor care au exagerat, mai ales in ceea ce priveste botoxul.

4. Jessica Simpson
Cantareata Jessica Simpson a recunoscut ca si-a facut injectii cu acid hialuronic la nivelul buzelor. Cu siguranta era mai bine inainte.

5. Paris Hilton
La capitolul mutilare, Paris Hilton sta si ea foarte bine. Blonda a considerat ca are nevoie de mai mult volum in buze, asa ca si le-a marit un pic... un pic mai mult!

FULLSCREEN
Topul vedetelor care si-au distrus buzele cu operatii estetice
  • /

related posts

Modifică setările cookies