Tratamentul minune care le face pe vedete sa para cu zece ani mai tinere. Ce folosesc marile dive pentru a avea un ten impecabil


De cate ori nu am simtit necesitatea unui nou inceput, a unei schimbari in viata noastra la nivelul psihicului sau al fizicului? Stim cu totii ca odata cu trecerea timpului apar si semnele care ne dezvaluie varsta, asa ca avem nevoie de o solutie care sa ne redea tineretea.


Raspunsul vine chiar de la Hollywood, unde marile vedete folosesc multumite tratamentele Forever Young si SkinTyte, combinatie care cu succes reuseste sa dea anii inapoi.

Ultima descoperire in domeniul esteticii medicale noninvazise este BBL (Broad Band Light), cea mai puternica si eficienta unealta disponibila la momentul actual pentru a incetini imbatranirea si a intoarce in timp pielea lezata de soare. Inventia se datoreaza doctorului Patrick Bitter, medic dermatolog din Beverly Hills, ce trateaza multe vedete de mare calibru de la Hollywood.

Rezultatele obtinute sunt certificate pe baza unui studiu realizat la Standford Medical School, care a demonstrat ca nicio alta procedura estetica nu depaseste in rezultate aceasta descoperire. Prin studierea chip-urilor genetice ale pielii tinere si pielii imbatranite s-a constatat ca, folosit pe o perioada lunga de timp, tratamentul intinereste la nivelul exprimarii genelor tineretii.

"In acest moment, BBL (Broad Band Light) este cea mai puternica si eficienta unealta pe care o avem disponibila pentru incetini imbatranirea si intoarce in timp pielea lezata de soare. Cum reduce si incetineste semnele de batranete? Reduce pigmentul, reduce petele de batranete, creste fermitatea pielii si reduce laxitatea, diminueaza aspectul de linii fine", explica Andreea Iftimie, medic estetician si manager medical FAZZADA, singura clinica laser de reintinerire din tara.

Forever Young – frumusete fara batranete

Niciun alt produs de ingrijire, terapie cu hormoni bioidentici, suplimente sau vitamine nu poate sa imbunatateasca aspectul pielii imbatranite asa cum o face BBL Forever Young. Tratamentul se realizeaza cu ajutorul laserului Sciton si foloseste acest tip special de lumina, BBL, care se obtine prin tehnologia unor lampi gemene.

Tratamentul nu este dureros si, in functie de probleme, el se poate realiza pe orice regiune a corpului, incepand de la fata si pana la brate, genunchi, abdomen si spate. De asemenea, Forever Young este singura procedura antiaging ce tratateaza si previne in acelasi timp pete de batranete (keratoza senila), pete de soare (keratoza solara), pistrui (efelide), precum si rosacee, venectazii sau hemangioame, care dispar dupa una, doua sedinte.

Ce este SkinTyte

Combinat cu Forever Young, SkinTyte remodeleaza colagenul, astfel incat efectele vor aparea chiar dupa prima sedinta, pielea fiind vizibil mai luminoasa, mai fina si mai neteda la atingere.

SkinTyte este o aplicatie regasita in platforma laserului Sciton si este utila pentru acele parti ale corpului – cum sunt bratele, de exemplu – unde nu se poate interveni chirurgical.

Pentru rezultate optime si de durata se recomanda sedinte saptamanale, minim 5 pentru inceput, apoi pentru consolidarea rezultatelor este indicata o sedinta la 3 luni. Tratamentele Forever Young si SkinTyte se realizeaza consecutiv si fiecare dureaza cate 20 de minute. Pretul unei sedinte Forever Young este de 200 euro, iar o sedinta SkynTyte incepe de la 200 euro in functie de zona tratata.

Despre Clinica Fazzada

Tratamentele sunt disponibile in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire care inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin sedintele Pret-a-traiter pentru pacienti si pozitionarea ca centru de excelenta in proceduri laser.

De asemenea, aici se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA.

related posts

Modifică setările cookies