Trendurile pentru 2020 în materie de hairstyling. Ce spun specialiștii


Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuţi hairstylişti din România, a prezentat în cadrul unui eveniment trendurile pentru 2020 în materie de hairstyling. 


Atunci când vorbim despre trenduri în materie de hairstyling, trebuie să avem în vedere mai multe aspecte, cum ar fi tunsoarea, culoarea și styling-ul. Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuţi hairstylişti din România, a vorbit deschis despre acest subiect într-un interviu acordat pentru protv.ro. 

Citește și: Trenduri 2019 în estetică. Bichectomia, noul trend în chirurgia estetică la care apelează cele mai multe vedete

Tunsoarea anului 2020 

"Vedeta sezonului este tunoarea pe mediu, pe drept. Se poartă tăieturile drepte, geometrice. Acestea pot fi accesorizate cu bretoane sau fără, bretonele de deasupra sprâncenelor, în niciun caz cele lugi și groase care să acoperă fața, avem nevoie de luminozitate și de privire, de a descoperi toate trăsăturile frumoase".

 

Culoarea anului 2020

"Ce ține pe partea de culoare, pentru că o tunsoare fără o culoare practic nu funcționează avem culorile de roșu, arămiu, teracotă galben. Culoarea anului 2020 nu numai în materie de păr și de hairstyle, ci și în modă și în alte domenii este albastru și toate variațiile de albastru. Trendurile pentru anul 2020 vin din zona de natură, de ocean, de mare, și atunci avem toate variațiile de la turcoaz, verde, albastru". 

Styling 2020

Ca și styling, potrivit acestuia, se poartă cel mai mult cărările într-o parte, foarte exagerate, cărările pe mijloc, părul creponat, părul prins în coadă cu extensii. 

Vezi și:Trendurile în machiaj ale toamnei

related posts

Modifică setările cookies