Trucuri care iti fac genele sa para mai lungi si pline de volum


Unele femei sunt inzestrate cu gene lungi si stufoase, dar cele mai multe dintre noi suntem adesea nevoite sa ne folosim de cateva trucuri pentru a obtine un look ca in reviste. Iata cea mai buna metoda prin care poti avea si tu gene mai lungi.


1. Foloseste un ondulator pentru gene, pentru a le peria. Uneori, genele cresc in toate directiile. Aceasta problema poate fi rezolvata de micul accesoriu, care le poate da o forma unitara. In timp ce il folosetsi, incearca sa prinzi toate firele cat mai aproape de baza.

2. Prinde cu ajutorul ondulatorului varful genelor timp de cateva secunde. Acest lucru adauga un plus in curbarea lor.

3. Foloseste peria de la mascara pentru a-ti peria la baza genele. Daca periuta este curbata, foloseste-o dupa conturul ochiului. Daca este dreapta, nu conteaza modul in care le aranjezi, atat timp cat o faci pe orizontala. Repeta actiunea de 5-6 ori.

4. Ehow.com considera ca este bine sa treci cu ajutorul aplicatorului de la mascara pe toata suprafata genelor. In acest punct, baza genelor ar trebui sa para mai stufoasa ca de obicei.

5. Asteapta 5 minute, si aplica mascara din nou. De data asta nu trebuie sa pastrezi periajul pe orizontala, fiindca vei avea in vedere varful genelor.

  • Trucuri care iti fac genele sa para mai lungi si pline de volum

related posts

Modifică setările cookies