6 trucuri pentru un machiaj impecabil


Este destul de simplu sa te machiezi impecabil, daca tii cont de cateva reguli. Si pe masura ce exersezi, o sa devii tot mai priceputa, iar "ritualul" va fi tot mai scurt.


1. Aplica o crema hidratanta pe fata si timp de 15 - 30 de minute trebuie lasata sa actioneze.

2. Apoi aplica fond de ten si pe gat si pe decolteu, altfel o sa arati ca si cum ai avea o masca pe fata. Este important sa iti alegi fondul de ten potrivit nuantei pielii tale, in niciun caz unul prea inchis sau prea deschis.

3. Suge-ti obrajii si da-te cu un pic de pudra pe pometi: nici prea mult, nici prea putin. Atat cat sa para ca esti un pic imbujorata si sa ai un look sanatos si fresh!

4. Urmeaza conturul buzelor, cu un creion in aceeasi nuanta ca si rujul. Atentie: ideea e nu sa iti conturezi vizibil buzele, ci sa impiedici rujul sa curga pe timpul zilei. Daca nu respecti aceasta regula, nu te menajam: risti sa arati ca o pitipoanca.

5. Apoi, urmeaza tusul pentru ochi. Maro, negru, gri - culoarea e mai putin importanta decat felul in care trasezi liniile! Nu le duce prea mult spre exterior, chiar daca tie ti se pare ca esti sexy si ca ai un look de “pisica salbatica”, si nu le face prea groase.

Mai departe, continui cu fardul de pleoape – obligatoriu, trebuie sa ai la indemana doua nuante complementare. Fie ca e vorba de tonuri de auriu, roz, violet, gri sau verde, e esential ca in colturile interioare sa te fardezi cu nuanta mai deschisa, iar spre exterior sa folosesti fardul mai inchis.

6. In ceea ce priveste rimelul, tine ochii deschisi in timp ce esti “in actiune” si machiaza-ti genele de sus si cele de jos pe rand, curbandu-le si alungindu-le cu rabdare. Nu trece cu periuta rimelului de mai mult de trei ori peste fiecare rand de gene, ca sa nu le incarci.

FULLSCREEN
Trucuri pentru un machiaj impecabil
  • /

related posts