Tunsori scurte pentru parul ondulat. Afla care sunt cele mai chic tunsori ale anului 2013


Odata ce ai ajuns sa-ti cunosti foarte bine parul, nu este foarte dificil sa afli care este cea mai potrivita tunsoare scurta pentru parul tau carliontat. Afla in continuare care sunt cele mai trendy tunsori scurte.
 


coafuri bob pentru parul ondulat

Anul 2013 a fost denumit anul tunsorilor bob si nu exista nicio urma de indoiala ca bobul pentru parul ondulat este printre competitorii pentru cea mai buna tunsoare scurta a anului. In acest fel poti obtine un look romantic, fie prin evidentierea texturii lui naturale, fie prin simpla ondulare a varfurilor. Mai apoi trebuie doar sa separi onduleurile cu ajutorul mainilor si esti gata pentru o iesire in oras.

Pixie cut pentru parul ondulat

Tunsoarea pixie a lui Halle Berry a fost indeajuns laudata la momentul la care a optat pentru ea. Acum aflam ca este in trend si este cu siguranta si una dintre cele mai bune tunsori scurte pentru parul ondulat. Uita de intretinerea excesiva de care au nevoie alte tunsori. Aceasta are nevoie doar de o lungime putin mai mare in partea de sus a capului, pentru a obtine textura naturala a onduleurilor tale.

Tunsoarea Short Shag/ cu chica

Au fost mai multe forme ale tunsorilor shag, iar in acest an isi gaseste locul binemeritat printre cele mai populare coafuri pentru femei. Fie ca vrei ca parul tau sa fie aranjat suvita cu suvita, sau vrei doar o coafura usor de intretinut, tunsoarea Shag pentru parul scurt si ondulat este destul de usor de intretinut. Incearca sa ai mai mult volum in partea de sus, iar pentru varfuri, roaga-l pe stylistul tau sa le fileze.

Tunsoarea pentru parul scurt, cu breton

Una dintre cele mai la moda tunsori ale anului 2013 este cea scurta cu breton, cu cat mai lung, cu atat mai bine. Bretonul va da un aspect delicat tunsorii tale si o va mentine in echilibru, chiar daca vrei sa adaugi extra volum pentru restul parului.


Pe care dintre ele vrei sa le incerci in acest an?

related posts

Modifică setările cookies