Tyra Banks, super sexy în Sports Illustrated Swimsuit la 22 de ani de la prima apariție în revistă


Tyra Banks se relansează în modeling la 45 de ani cu o ședință foto incendiară în Sports Illustrated Swimsuit Issue. Vedeta a pozat în același model de costum de baie în care a apărut în urmă cu 22 de ani.


În 1997 devenea prima femeie de culoare care apărea în celebra revistă Sports Illustrated Swimsuit Issue. În același an a fost desemnată de VH1 modelul anului și prima femeie de culoare aleasă pentru a apărea pe coperta catalogului Victoria’s Secret.

La 22 de ani distanță de la prima apariție în celebra revistă, Tyra Banks pozează din nou în costum de baie, arătând că frumusețea nu a părăsit-o.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

 

N-am crezut niciodată că va fi posibil să ai 45 de ani și să apari pe coperta acestei reviste”, a spus Tyra Banks pentru Sports Illustrated.

Sports Illustrated Swimsuit Issue a apărut pentru prima dată în 1964, când editorul revistei, Andre Laguerre, și-a dorit să acopere și lunile de iarnă cu modele fotografiate în costume de baie.

Modelul Babette March a fost primul model care a apărut în ediția inaugurală a revistei „de iarnă”. Ședințele foto au loc în fiecare an în lunile ianuarie-februarie, în cele mai exotice locuri de pe planetă.

Tyra Banks a apărut în Sports Illustrated Swimsuit Issue în același costum de baie în anii 1997, 2007 și 2019.

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cum s-a schimbat modelul de-a lungul anilor!

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

FULLSCREEN
Tyra Banks, super sexy în Sports Illustrated Swimsuit la 22 de ani de la prima apariție în revistă
  • /

related posts