Ultima moda din America a venit si in Romania: si tu poti avea unghii metalice ca ale Rihannei! VIDEO


Unghiile metalice, atat de mult iubite de Lady Gaga, Beyonce si Rihanna, sunt acum si in Romania. Manichiura MINX presupune aplicarea unei folii autocolante cu aspect metalic pe unghia naturala. Procedeul se realizeaza la cald si dureaza 30 de minute.


Unghiile metalice au devenit foarte populare in State dupa ce vedetele de la Hollywood si le-au afisat pe la diverse evenimente mondene. Jennifer Lopez este mare fan al culorilor metalizate, inclusiv al unghiilor de acest gen.

Beyonce, Lady Gaga si Rihanna au fost si ele vazute cu o astfel de manichiura, accesibila si romancelor. 

"Se aplica foarte usor, in salon, acasa e aproape imposibil. Ele au fost concepute initial pentru ocazii mai speciale, insa pot tine chiar si o saptamana. Exista si pe nuante de argintiu, curcubeu si sper ca in scurt timp sa avem chiar toate nuantele. Se pot aplica si la picioare", spune Catalina Stoica, expert in manichiura Nail Spa.

Foto: Lady Gaga, manichiura MINX

Catalina ne-a dat si cateva tipsuri despre ce manichiura se poarta vara asta. "Vara asta se mai poarta nuanta lavandei, bleu turcoaz mat, gri foarte metalic, rosu, care probabil in niciun sezon nu o sa lipseasca, contrastele mai mari de alb si negru".

Si manichiura moon este din nou in tendinte vara asta.

"Se poarta manichiura moon, care in anii 30 a fost purtata pentru prima data, pe unghii de preferat rotunde si lungi. Forma ideala pentru o unghie este cea pe care unghia o are si la baza, dar sunt foarte multe persoane care prefera patrat. Patrat merge doar la unghiile scurte", ne-a mai spus Catalina.

Foto: Rihanna cu manichiura moon

related posts

Modifică setările cookies