Un fotomodel cu sindrom Down a devenit ambasador al unei mari companii de cosmetice


O importantă companie care activează în industria frumuseții are o altă concepție despre fumusețea feminină.


Kate Grant, o tânără din Irlanda de Nord în vârstă de 20 de ani, a devenit ambasadorul companiei Benefit Cosmetics, chiar dacă este diagnosticată cu sindrom Down. Reprezentanții companiei au anunțat pe rețelele sociale că manechinul va reprezenta Benefit Cosmetics în toate campaniile mediatice de acum încolo, scrie today.com.

Mama tinerei a fost extrem de entuziasmată de reușita fiicei ei, declarând că această distincție înseamnă mult pentru Kate.

„Ca mamă de copil care suferă de sindrom Down vă pot spune cât de mult înseamnă acest lucru pentru noi. Mulțumesc foarte mult pentru gestul vostru extraordinar de incluziune socială și sper să auzim și mai mult de Kate”, a spus mama tinerei, conform sursei citate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Benefit Cosmetics UK (@benefitcosmeticsuk) on

 

Într-un comunicat oficial, reprezentații companiei au declarat că s-au îndrăgostit pe loc de Kate, după ce anul trecut au văzut un filmuleț în care tânăra dezvăluia cât de mult își dorește să devină manechin.

„Energia ei incredibilă a fost atât de contagioasă și am fost captivați de pofta ei incredibilă pentru viață și hotărâre. Ea reprezintă toate valorile noastre ca brand, astfel încât știam că trebuie să găsim un mod de a lucra împreună”, au declarat reprezentanții companiei.  

Kate Grant este copleșită de ceea ce i se întâmplă în această perioadă. Într-o postare distribuită pe contul ei de Instagram, tânăra din Irlanda de Nord a dezvăluit că a avut o săptămână incredibilă și că viața ei a luat o turnură surprinzător de favorabilă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Grant (@kategrantmodel) on

 

Tânăra a fost selectată pentru a promova noua linie de contur de ochi. Într-un interviu acordat publicației Metro din Marea Britanie, mama lui Kate a declarat că speră din toată inima ca reușita fiicei ei să inspire și alte persoane cu dizabilități să facă un pas în față.

„Ea deschide drumul unor oameni care o pot urma. Kate este conștientă de acest lucru și dorește să promoveze incluziunea socială a oamenilor cu dizabilități, lucru pe care l-a făcut încă de la început”, a spus Deidre Grant. 

related posts