Un inel purtat de Jennifer Lopez, scos la licitație la București pentru 25.000 de euro


Bijuterii spectaculoase purtate de celebrități în cadrul unor evenimente televizate sunt scoase la licitație în fiecare an, în preajma Sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, unele vor fi vândute și la București.


În săptămâna de dinaintea Crăciunului, colecționarii de bijuterii rare și fanii celebrităților de la Hollywood au ocazia să liciteze pentru câteva podoabe care au trecut prin mâinile unor staruri internaționale. Vedetele licitației de Crăciun - Bijuterii și Artă Decorativă – a Casei A10 by Artmark sunt două piese prețioase purtate de Jennifer Lopez și Gal Gadot.

În 2017, Jennifer Lopez a purtat un impozant inel realizat de brandul exclusivist Pheres în cadrul NBC Universal Upfront – eveniment care promovează producțiile de top TV ale fiecărui sezon.

La trei ani de atunci, spectaculoasa bijuterie purtată de Jennifer Lopez la New York este scoasă la licitație în București, iar prețul de pornire este 25.000 de euro. Inelul în formă de floare este realizat din aur alb și aur galben și este presărat cu 250 de diamante briliant. 

Gal Gadot, interpreta personajului Wonder Woman în celebra peliculă omonimă, a strălucit și ea la decernarea premiilor MTV Movie&TV Awards din 2019. Gal Gadot a optat pentru un colier, realizat de brandul Pheres, alcătuit din diamante negre beads, care în licitație este însoțit și de pandantiv-cruce din aur roz și diamante încrustate. Prețul de pornire al spectaculosului set este 9.000 de euro. 

300 de piese de colecție, vizitate gratuit

Nu mai puțin de 300 de piese de colecție vor fi disponibile la licitația din 17 decembrie, spun reprezentanții Casei de licitații A10 by Artmark. Bijuteriile pot fi admirate la Palatul Cesianu-Racoviță din Capitală, începând de joi, 10 decembrie 2020, în regim gratuit. Piesele pot fi licitate pe 17 decembrie pe platforma Artmark Live, prin intermediul unui cont activ, realizat cu cel puțin 24 de ore înaintea evenimentului.

Orgnizatorii licitației spun că iubitorii de accesorii de lux pot găsi aici bijuterii cu prețuri cuprinse între 100 și 50.000 de euro: inele din aur, cu diamante și safire rare, seturi de cercei și coliere din perle, lanțuri cu pandantive, multe purtând numele unor branduri renumite precum: Tiffany, Fabergé, Cartier, Mauboussin.

Cea mai scumpă bijuterie: 50.000 de euro

Piesa de rezistență a licitației este un impresionant inel din aur alb decorat cu două diamante triunghiulare și un impozant diamant central. Bijuteria are un preț de pornire de 50.000 de euro. 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro/Artmark

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Gal Gadot

related posts

Modifică setările cookies