Un VIDEO hilar! Cum incearca trei barbati sa se machieze, urmarind indicatiile unui make-up artist


Cei de la site-ul Mashable au facut un filmulet in care 3 barbati incearca sa-si machieze ochii in stilul "smokey eyes", urmarindu-o pe Michelle Phan. Rezultatul e foarte haios!


In prima parte, cele trei "victime" incep prin a aplica fardul de pleoapa. Cum erai si de asteptat, cu exceptia unuia dintre ei, care pare ca are ceva dexteritate in manuirea pensulelor, ceilalti se murdaresc in ultimul hal.

"Imi tot intra rotocoale de praf in ochi!", s-a plans unul dintre ei. "Mi-e frica sa ma apropii cu pensula prea tare de ochi - am impresia ca o sa mi-i scot!", a explicat al doilea.

Dupa ce reusesc cat de cat sa aplice fardul, urmeaza o etapa de care toti se sperie: folosirea clestisorului de intors gene.

"Mi-a fost frica de chestiile astea toata viata - inca de cand eram mic si am vazut-o pe mama folosindu-le. Fiti seriosi, asta e un instrument de tortura!", a exclamat el extenuat, dupa ce a incercat fara succes sa foloseasca clestisorul.

Vedeti mai jos cum s-au descurcat baietii cu mascara, eyeliner-ul si cu conturarea nasului ("Sa mi-l conturez? Nu-i deja conturat? A fost rupt de vreo 3 ori!")

Si nu uitati sa le aratati filmuletul si iubitilor vostri! S-ar putea ca dupa vizionarea lui sa nu se mai planga vreodata de cat de mult va ia sa va pregatiti! :)

related posts

Modifică setările cookies