Unghiile în formă de ruj, o nouă tendință în manichiură


Lipstick shaped nails (unghiile în formă de ruj) au devenit tot mai populare pe Instagram, astfel devenind trendul anului 2019.

Tag-uri: #manichiura #trend

Forma unghiilor diferă în funcție de preferințele fiecăreia, unora le plac cele scurte și pătrate, altora cele lungi, în formă de migdală, iar altele preferă stiletto. 

În ultima perioadă, tot mai multe femei au apelat la acest model nou de manichiură, lipstick shaped nails, care seamănă cu un ruj datorită unghiului asimetric. Această formă este inventată de celebra manichiuristă Park Eun Kyung, care a promovat noul stil pe contul ei de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

Lucram la o ședință foto pentru o campanie de promovare a ochelarilor de soare YSL și am fost impresionată de forma cat-eye. M-am gândit că ar fi interesant să încerc o formă cat-eye pentru unghii, însă au semănat mai mult cu un ruj. Mi-a plăcut la nebunie unicitatea pe care mi-a dat-o manichiurii”, a declarat artista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

Dacă sunteți îndrăznețe și vreți să fiți primele care încearcă acest trend, nu ezitați. Cu siguranță veți atrage privirle asupra manichiurii voastre.

Vezi și: Reginele manichiurii de la Hollywood

FULLSCREEN
“Lipstick shaped nails”, o nouă tendință în manichiură
  • /

related posts