Vara- prietenul sau dusmanul frumusetii tale? Motive sa iubesti sezonul cald sau...nu


Foarte multe dintre noi se simt in elementul lor in momentul in care ziua incepe sa fir mai lunga, soarele mai puternic si atmosfera mai vesela. Mai pe scurt, cand vine vara. Cu toate astea, sunt si persoane care nu se inteleg prea bine cu gradele ridicate din termometre si care nici nu apreciaza in mod deosebit "stralucirea" pe care ti-o da bronzul. Mai jos ai o lista intreaga a lucrurilor pe care si noua ne vine greu sa ne decidem daca le iubim sau le uram de-a dreptul:


Pro: Gata cu pielea uscata! Pentru ca vara te hidratezi mai mult, dar si transpiri mai mult, poti sa uiti pentru o vreme de cremele intens hidratante.

Contra: Esti mereu...lipicioasa, orice ai face. :(

Pro: Pielea bronzata iti ofera un contur si o matifiera naturala. Si pur si simplu arata mai...sanatoasa. Cui nu ii place sa fie bronzata?

Contra: Bronzul nu este intotdeauna indicat si trebuie sa gasesti limita fina de la care incepe sa fie daunator pentru tine.

Pro: Esti stralucitoare. Pur si simplu pielea ta arata bine vara, trebuie sa recunosti. Luceste exact in zonele  in care trebuie si iti pune in evidenta maxilarul, oasele claviculei si pometii.

Contra: Exista sansa sa fii prea stralucitoare. Nimeni nu isi doreste sa luceasca atat de tare incat sa semene cu o oglinda.

Pro: Parul tau are reflexii naturale. Suvitele alea superbe dupa care tanjeste fiecare femeie pur si simplu apar pe cale naturala, adio vopsea de par, adio ombre!

Contra: Dar se poate electriza si apoi increti foarte usor. Iar pentru iubitoarele de placa de par asta e ceva greu de trecut cu vederea.

related posts

Modifică setările cookies