Vedete carora drogurile le-au distrus chipul si le-au deformat. Imagini uimitoare INAINTE si DUPA 


Dependenta de droguri este una dintre cele mai comune si mai mari probleme cu care se confrunta vedetele de la Hollywood. Consumul de substante ilegale le afecteaza starea de sanatate, dar si aspectul fizic.


Au fost date in vileag sau au recunoscut ele insale ca sunt dependente de droguri. De-a lungul anilor, substantele interzise si-au lasat urma asupra infatisarii lor, iar chipurile candva frumoase le-au ajuns de nerecunoscut.

Iata care sunt vedetele carora drogurile le-au distrus chipul si le-au deformat fata. Pentru a vedea transformarile, joaca-te cu sagetile in stanga si in dreapta:

Kate Moss

A fost considerata cel mai bun model al anilor '90. Succesul i s-ar fi urcat la cap, spun unii, iar Kate a inceput sa profite de avantajele vietii din lumea modei, inclusiv de "ofertele" de nerefuzat in materie de consum de substante ilegale. De-a lungilor anilor, acestea si-au lasat urmele pe chipul ei, cu toate ca de cand s-a lasat si si-a reluat cariera incepe sa-si revina.

[special_compare_content]

[special_compare_content]

 

Lindsay Lohan

Era o copila inocenta, talentata si ambitii mari cand a facut primele filme. Din pacate insa, Lindsay nu a reusit sa reziste tentatiilor din Cetatea Filmului si a fost internata de nenumarate ori la dezintoxicare si la Alcoolicii Anonimi. Cu toate ca acum arata mai bine, vedeta a avut o perioada in care ajunsese de nerecunoscut.

[special_compare_content]

[special_compare_content]

 

Macaulay Culkin

Avea Hollywood-ul la picioare, dar s-a distrus din cauza drogurilor. Mila Kunis l-a parasit din cauza dependentei de substante ilegale, iar asta a reprezentat pentru el un mare semnal de alarma, potrivit apropiatilor. Acum, se spune despre starul din "Home Alone" ca ar fi "curat" si ca ar fi renuntat la droguri.

[special_compare_content]

[special_compare_content]

 

Mischa Barton

inca un exemplu de copil-minune al Hollywood-ului care a apucat-o pe cai gresite. Considerata candva una dintre cele mai sexy femei din lume, Barton s-a ingrasat si si-a deformat chipul in urma stilului de viata haotic adoptat si a consumului de droguri.

[special_compare_content]

[special_compare_content]

Courtney Love

Celebra partenera a lui Kurt Cobain nu a etalat niciodata un look prea cizelat. Dupa ani intregi de consum de droguri insa, chipul ei nu mai e chiar ce a fost odata. Femeia este in continuate o prezenta controversata si e condamnata de multi pentru gesturile ei, inclusiv de fiica pe care o are cu fostul membru al trupei Nirvana.

[special_compare_content]

related posts

Modifică setările cookies