Vezi ce beneficii au cremele pentru ochi fata de alte creme


Zona din jurul ochilor este extrem de sensibila si are nevoie de o ingrijire speciala. De aceea exista creme speciale pentru ochi, mult mai eficiente decat cremele de fata pentru zi sau noapte. Orice persoana trecuta de 20 ar trebui sa inceapa sa foloseasca o crema pentru ochi.


Crema pentru ochi te ajuta sa previi uscarea pielii in acea zona, precum si formarea de riduri sau linii fine. Specialistii nu recomanda sa folosim crema hidratanta de zi in jurul ochilor, deoarece face ca ochii sa para umflati. Aplica crema de ochi incepand de la zona arcadei, continua cu scobitura ochiului, apoi pe zona de sub ochi, dar evita canalul lacrimal.

Perfecte.ro a cerut sfatul medicului dermatolog Mihaela Leventer. "Produsele pentru ochi au o baza mai delicata, mai usor de adaptat unui tegument foarte sensibil. Daca pe suprafata obrajilor putem folosi o crema de zi sau de noapte - doar cu calitati specifice tipului de ten, antiseboreica sau crema intens hidratanta - pentru ochi produsele trebuie sa fie ca pentru o piele ultrasensibila. Si, in plus, au compozitii speciale", a spus Mihaela Leventer pentru Perfecte.ro.

related posts

Modifică setările cookies