Vine vara, arde caloriile la aqua gym! Video exclusiv cu Alexandra Derevici la bazin!


Daca iti place sa te balacesti in apa, atunci este cazul sa inlocuiesti aerobicul sau fitness-ul cu gimnastica acvatica! Ideal ar fi totusi sa le combini. La aqua gym, exercitiile par mai usoare, insa se ard la fel de multe calorii! Vezi ce exercitii a facut la o sedinta de aqua gym prezentatoarea Sport.ro, Alexandra Derevici.


Aqua gym este recomandata in mod special persoanelor care au probleme de greutate. Aceasta pentru ca alte activitati sportive le-ar putea supune  supuna inima si articulatiile la o activitate prea intensa. Cei care practica aqua gym spun ca, spre deosebire de fitness, in bazin este mult mai distractiv. In plus, arde multe calorii si ajuta la combaterea celulitei. In functie de dificultatea programului si de adancimea apei se pot arde intre 300-600 de calorii.

Exercitiile acvatice imbunatatesc functionarea sistemului cardiovascular si respirator, intaresc articulatiile si tonifiaza musculatura. Iar marele castig il reprezinta arderea grasimilor si scaderea in greutate.

Prezentatoarea Stirilor de la ora 21:00 de pe Sport.ro, Alexandra Derevici, este fan aqua gym si merge la bazin saptamanal. Impreuna cu instructorul ei de aqua gym, Octavian, a exersat cateva miscari de baza.

Urmareste materialul video.

related posts

Modifică setările cookies