Vrei să fii make-up artist sau să înveți să te machiezi singură profesional? Unde poți lua cursuri de începători sau avansați


Raluca Paraschiv explică motivele pentru care Academia de Make-up Raluca Paraschiv este locul în care pasionații de machiaj pot să pășească cu încredere în lumea machiajului profesional.


Predarea mea se bazează pe cei 15 ani de experiență în make-up, multe seminarii si masterclass-uri pentru a fi în pas cu toate noutățile din machiaj, iar cursanții să învețe tot ce este nou și cursurile noastre sunt mereu actualizate cu noile tehnici aparute în întreaga lume.

Se pune accent pe practică, elevii  lucrează sub îndrumarea noastră toate tipurile de machiaj pentru a le fi corectate individual greșelile, iar după terminarea cursului beneficiază de participarea la evenimente alături de echipa de machiaj a academiei.

Academia de Make-up Raluca Paraschiv este acreditată de Autoritatea Națională pentru Calificări, diploma fiind recunoscută atat de Ministerul Educației și Ministerul Muncii din România cât și în țările din Uniunea Europeană cu sediul în Centrul Bucureștiului.

Cursurile sunt complexe cuprinzând promovarea pe rețelele de socializare și tot ce trebuie să știe un make-up artist pentru a lucra ca machior.

Grupele sunt formate din 4 cursanți pentru ca fiecare să primească atenția necesară, cursurile fiind concepute pentru elevi începători care doresc un curs complet, avansați care își doresc să se perfecționeze sau pentru doamnele sau domnișoarele care vor să învețe cum să se machieze profesional singure.

Pe scurt pregătim elevii noștri să facă față oricărei provocări întâlnite în drumul lor către succes.

related posts

Modifică setările cookies