Vrei să străluceşti ca modelele de la Victoria's Secret? Urmează cele mai importante sfaturi ale antrenorului lor pentru un 2020 perfect


Russell Bateman este considerat antrenorul celebrităţilor şi fondatorul metodei “ Skinny Bitch Collective”, SBC pe scurt. Metoda este de fapt un program de lifestyle care include sfaturi legate de nutriţie, activitate fizică şi dezvoltare personală. Şi este modalitatea prin care, potrivit Vogue, “îngeraşii” de la Victoria’s Secret îşi păstrează aripile.


Iar dacă vrei să fii şi tu strălucitoare în 2020, iată cele mai importante trei sfaturi pe care Russell Bateman le dă Îngeraşilor: 

1.Aceptă-te în totalitate aşa cum eşti în prezent!

Pentru schimbare, e important să accepţi unde te afli ACUM. Fără resentimente sau critici interioare! Apoi, dacă ştii unde vrei să mergi, e important să îţi stabileşti o listă de priorităţi (o poţi şi scrie)! E mult mai uşor să îţi atingi obiectivele pe viitor dacă eşti în pace cu prezentul.

2.Fă-ţi un top 3 al obiectivelor! 

Cu cât îţi propui mai multe, cu atât o să obţii mai puţine! Focusează-te pe 3 lucruri principale şi, după ce le-ai atins sau eşti aproape de ele, nimic nu te împiedică să mai adaugi ceva pe listă.

3.Înconjoară-te de aliaţi!

Ţine aproape oamenii care te încurajează! Dacă cei de lângă tine nu o fac, din diferite motive, poate e momentul să faci o schimbare radicală şi îi ţii aproape pe cei care te sprijină!

4.Ţineţi-ţi obiectivele aproape! La propriu!

Adică scrie-le pe o foaie de hârtie sau pe un post-it (chiar pe mai multe) şi păstrează-le la vedere!

Să ai multă baftă şi să străluceşti!

SURSA FOTO: GETTY

related posts

Modifică setările cookies