Vrei sani tonifiati? Vj Oana si Cori Gramescu iti prezinta exercitiile pentru BUST! VIDEO


Perfectelor, de ce sa nu recunoastem, fiecare dintre noi viseaza sa aiba sani fermi si frumosi! Cu 10 minute de exercitii zilnice si un pic de vointa, vara aceasta (chiar daca pare foarte indepartata), vom putea sa ne mandrim cu cel mai bine conturat bust! Cum? Afli chiar ACUM de la Vj Oana si antrenoarea de fitness Cori Gramescu!


Putem ajunge la forma perfecta a sanilor, cea care sa ne satisfaca pe deplin in primul rand pe noi, ca perfectioniste. Pentru ca stim cat de important este sa fim inainte de toate multumite de noi insene, fara sa apelam la tratamente "miraculoase" sau chirurgie plastica!

Exercitiile pe care vi le prezinta Cori Gramescu se bazeaza pe contractarea efectiva a muschilor. In timp, tonifierea tesuturilor din care este structurat sanul poate fi completa!

Conteaza foarte mult pozitia corpului: asa ca, obligatoriu, trebuie sa stam drepte! Odata ce am ajuns in pozitia perfecta- drepte si cu picioarele departate pe sol, palmele sunt incrucisate, coatele sunt ridicate la nivelul umerilor si se incearca o usoara pompare a muschilor- veti observa ca sanii si respectiv, muschii de sustine a acestora, incep sa lucreze!

Dupa ce am relaxat un pic mainile, trecem la exercitiul numarul doi care presupune antrenamentul cu ganterele (optim si pentru brate). Acestea trebuie sa fie identice ca greutate (pe care o stabilesti tu). Coatele trebuie sa fie din nou la nivelul umerilor, apoi bratele sunt departate si mai apoi ridicate deasupra capului. Revenim in pozitia initiala si repetam de cel putin 20 de ori exercitiul!

Cu siguranta, dupa 4 saptamani de antrenament, vei observa rezultatele iar sanii tai vor fi mult mai tonifiati, mai fermi, mai bine proportionati si mai frumosi! Plus ca te vei bucura de un bust perfect...natural!

Saptamana viitoare, Vj Oana si Cori Gramescu iti vor prezenta setul de exercitii pentru un abdomen suplu!

Vezi aici ce program de antrenament ti-au pregatit VJ Oana si Cori Gramescu pentru a fi in forma in aceasta primavara!

related posts

Modifică setările cookies