Vrei tinerete fara batranete? Incearca criosauna, la minus 180 de grade! VIDEO


Criosauna sau terapia prin frig este ultima fita in materie de tratamente corporale. Ca si la sauna la cald, in criosauna trebuie sa intri in lenjerie intima, la temperaturi intre -120 si -180. Se pare ca efectele ar fi uluitoare: intinerire, slabire si chiar...fericire!
 


Cei care au adus criosauna in Romania sustin va acest tip de tratament reduce celulita si greutatea corporala.
La fiecare procedura se pot "arde" peste 1000 kcal, ceea ce inseamna ca dupa o serie de 20 - 30 proceduri, greutatea corpului poate scade cu 7-10 kg.

Dupa criosauna se obtine o regenerare naturala a celulelor, adica un organism mai tanar, se stimuleaza sistemul imunitar, se regleaza activitatea hormonala si metabolismul, se imbunatatesc functiile sexuale.

In timpul procedurilor, organismul genereaza endorfine, supranumite "hormonul fericirii", ceea ce asigura intregului corp o stare tonica, o stare de bine ce dureaza in timp.

Dupa primele 3-4 proceduri, apar rezultate uimitoare: pielea intinereste, eventualele dureri dispar, se simte o intinerire generala a organismului, apar primele efecte de reducere a greutatii (amplificate in cazul combinarii criosaunei cu masaj si fitness). Pentru rezultate persistente in timp, sunt recomandate seriile de 10-20 de proceduri.
Procedura nu este toxica sau periculoasa pentru om, personalul de deservire si mediu.

In cursul procedurii, persoana intra in criosauna purtand doar lenjeria intima, manusi si ciorapi grosi.

Reducerea temperaturii de la -20°C la temperatura dorita (maxim -180°C) se produce in mai putin de 30 de secunde. Temperatura pielii scade rapid la 0°C si apoi, prin intensificarea circulatiei periferice, ajunge la 35°C (temperatura normala a pielii este de 32,5°C).

Intrucat procedura este foarte scurta (1-3 minute)
se raceste doar stratul superficial al pielii, in timp ce temperatura organelor interne ramane neschimbata.

In prezent, numai in vestul Europei sunt peste 400 de centre de crioterapie unde milioane de oameni beneficiaza de terapia prin frig.
 

Ai incerca criosauna?

related posts

Modifică setările cookies