Vrei un corp perfect? Practica PILOXING!


Piloxing a devenit, in scurt timp, noua moda in domeniul antrenamentelor la Hollywood. Prin mixul de exercitii Pilates, elemente de box si miscari de dans, antrenamentul este foarte eficient pentru intregul corp. Acest nou program a atras deja multe celebritati internationale, de la Hillary Duff la Robyn, iar Vj Oana si Cori Gramescu iti arata ACUM cum se face piloxing-ul.


Dupa ce am vazut impreuna care sunt antrenamentele recomandate pentru un BUST perfect,  care este antrenamentul care ne asigura un ABDOMEN super plat si de invidiat si care sunt exercitiile ideale pentru coapse si fese, Vj Oana si Cori Gramescu va cheama din nou la antrenament!

In primul rand, perfectelor, trebuie sa stiti ca Piloxing-ul ca set de exercitii a fost creat de Viveca Jensen si s-a nascut din dorinta de a da putere fizica si psihica femeilor prin fitness.

Ideea de baza de la care pleaca metoda Piloxing este aceea conform careia feminitatea inseamna forta, eleganta si atractie. Motto-ul de baza  este Sleek, Sexy and Powerful, pentru ca Piloxing imbina forta, viteza si agilitatea miscarilor de box cu elementele elegante de Pilates. Si pentru ca orice antrenament trebuie sa fie amuzant si dinamic, miscarile de dans vin sa completeze si sa dezvaluie latura sexy a fiecareia dintre noi.

Atentie! Exercitiile se fac in picioarele goale pentru activarea tuturor senzorilor de miscare personali, o echilibrare totala a talpilor si o relaxare maxima a corpului chiar daca in cadrul sedintei de PILOXING lucreaza toate grupele musculare!

related posts

Modifică setările cookies