Curăţă-ţi locuinţa de orice energie negativă şi simte-te ACASĂ! Vezi şase paşi simpli de urmat


O casă primitoare este esenţială pentru o viaţă echilibrată.

Tag-uri:

Fie că te-ai mutat recent într-un apartament cu o istorie tumultoasă sau ai avut o săptămână catastrofală şi simţi că ai adus toate energiile negative din lume în casa ta, iată câţiva paşi pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ţi „purifica” locuinţa.

PASUL 1: Şterge uşa de la intrare

Energia pătrunde şi părăseşte un spaţiu la fel ca noi, astfel că, ştergând uşa de la intrare, în interior şi în exterior, resetezi cursul de energie care pătrunde în locuinţă. Anumite plante au efect purifiant, aşa că poţi arde salvie în dreptul uşii, pentru a crea o atmosferă primitoare.

PASUL 2: Aruncă sau repară lucrurile stricate

A păstra obiecte stricate înseamnă feng-shui negativ, aşa că alege ce accepţi in jurul tău. Obiectele deteriorate conţin o cantitate mare de energie negativă. Dacă ceva nu poate fi reparat, devine inutil, rămâne „blocat” într-un stadiu negativ. Este recomandat să renunţi la aceste obiecte şi să păstreyi sau să îmbunătăţeşti ceea ce mai poate fi folosit (obiecte vestimentare, plante, mobilă) şi vezi cum îţi afectează această schimbare starea de spirit.

PASUL 3: Un spaţiu luminos este un spaţiu mai fericit

Evită culori închise pe pereţi, mobilă sau excesul de ornamente şi decoraţiuni colorate. Lumina este un factor care îmbunătăţeşte considerabil starea de spirit, aşa că lasă cât mai multă să intre înăuntru.  Dacă lumina naturală nu este suficientă, optează  pentru cât mai multe corpuri de iluminat în fiecare cameră.

PASUL 4: Mai simplu e mai bine

Opulenţa şi kitsch-ul nu îşi au locul într-o locuinţă modernă si primitoare. Evită covoarele, draperiile şi tapetul cu modele complexe şi culori puternice. Renunţă la obiectele decorative care îţi încarcă locuinţa inutil, optează pentru un design elegant si minimalist

PASUL 5: Rearanjează mobila

Schimbarea e grea - dar poate fi benefică! Daca locuinţa ta îţi inspiră monotonie, rutină, o bună metodă de a o reîmprospăta este rearanjarea mobilierului. O simplă rearanjare a scaunelor sau modificarea unei întregi camere va avea un impact semnificativ asupra esteticii şi atmosferei (şi nu costă nimic!)

PASUL 6: Pune-ţi amprenta!

Casa este oglinda proprietarului, iar un spaţiu personalizat are o poveste. Integrează în căminul tău lucruri care te reprezintă: fotografii, opere de artă care te inspiră, amintiri din momente semnificiative ale vietii tale. O camera fara personalitate este o cameră de hotel, adică lipsită de energie. Cu cât amplasezi strategic obiecte pe care le asociezi cu momente fericite ale vietii tale, cu atât împrăştii mai multă energie pozitivă.

SURSA FOTO: UNSPLASH

FULLSCREEN
Cum să îţi cureţi locuinţa de energii negative, în şase paşi simpli
  • /

related posts