Feng Shui pentru o viață intimă împlinită. Ce schimbări trebuie să faci în dormitor pentru a-ți spori energia sexuală


Dacă lucrurile n-au mai mers la fel de bine că odinioară în dormitor sau simți, pur și simplu, că s-ar putea îmbunătăți, ai putea respecta sfaturile de mai jos, oferite experți în Feng Shui.

Tag-uri:

Mulți oameni cred cu tărie în Feng Shui, o filosofie chineză bazată pe folosirea forțelor naturale pentru a ne îmbunătăți stare de spirit și a aduce fericire și armonie în viață noastră.

Dacă vrei să te bucuri de beneficiile acestei discipline milenare asupra viețîi tale sexuale trebuie să începi prin a identifica colțul sud-vestic al dormitorului tău. Fiecare punct cardinal este legat de un anumit aspect al vieții tale, iar sexualitatea ii corespunde sud-vest-ului.

 

Vrăjește-ți iubitul cu aromă de vanilie

 

 

Vei avea nevoie de ulei cu aromă de vanilie și de un arzător pentru uleiurile parfumate. Așază-le în colțul sud-vestic al dormitorului. Potrivit experților în Feng Shui, legătura fizică cu iubitul tău se va îmbunătăți considerabil. Lumânările cu aromă de ceai induc și ele sentimente de dragoste și energie pozitivă.


Îndepărtează toate oglinzile din dormitor

 

Se pare că oglindă te face să te gândeșți la infidelitate. Dacă nu poți renunta la o oglindă, asigura-te că, măcar, nu stă în față patului. De asemenea, încearcă să nu ții dispozitive electronice în dormitor: televizorul, computerul și alte device-uri similare emană energie negativă. Și echipamentele de fitness distrug, se pare, atmosfera romantică.

 

Culori și accesorii

 

Dacă vrei să-ți încarci dormitorul cu energie sexuală pozitivă, pereții dormitorului tău ar trebui vopsiți în nuanțe de galben. Galbenul este un adevărat liant în relațiile personale. Pentru a avea parte de fericire și comunicare bună, așază câte o farfurioară de sticlă de o parte și de altă a patului și pune lumânări roz în ele. Pentru un plus de pasiune, agață o draperie corai deasupra ușii. Da energie pozitivă și îndepărtează dorința de a înșela.

 

Poziția patului

 

Asigura-te că patul nu este așezat vizavi de ușa pentru că acest lucru poate avea un efect negativ asupra ta și a iubitului tău. Dacă ai un pat cu picioare, nu umple spațiul de sub el cu lucruri care nu au loc în altă parte pentru că pot crea o energie negativă. Locul pe care îți pui capul ar trebui să fie îndreptat spre nord și nu ar trebui, în niciun caz, să fie sub o fereastră. De asemenea, ar trebui să fie într-o zonă cât mai îndepărtată de ușa. Picioarele tale n-ar trebui să fie îndreptate spre ușa, pentru că energia iese prin picioare și dispare pe ușa.

 

Obiecte de artă

 

Dacă îți place artă, alege doar picturi și sculpturi care sunt vesele și pașnice. Chiar dacă ești o persoană foarte religioasă, specialiștii în Feng Shui îți recomandă să eviți să agăți simboluri religioase pe pereți.

 

Vezi mai jos un  material cu Rita Mureșan, care și-a mobilat casa în stil Feng Shuirelated posts