(P) 3 motive să alegi lenjerii de pat din bumbac satinat pentru patul tău!


La un calcul simplu, vei observa că petreci aproape o treime din viață în pat. Asta înseamnă că trebuie să acorzi o atenție sporită lenjeriilor în care te odihnești. 

Tag-uri:

Și pentru că sigur vrei ce e mai bun pentru tine și familia ta, specialiștii recomandă folosirea unor lenjerii de pat din bumbac satinat. 

Cu ce sunt ele mai speciale față de restul modelelor de pe piață? Bumbacul satinat este obținut printr-un proces de mercenizare care ajută la întărirea țesăturilor și la păstrarea culorilor. Materialul este folosit nu doar la fabricarea așternuturilor, ci și la confecționarea perdelelor sau a lenjeriilor intime. 

Iată 3 motive pentru care ar trebui să optezi pentru lenjerii de pat bumbac satinat

Te bucuri de mai mult confort

Bumbacul satinat este fin la atingere și prietenos cu pielea, fie că vorbim de una normală sau una foarte sensibilă. Astfel, nu doar că vei dormi fără întreruperi, dar te vei simți ca și cum ai fi într-un pat de bebeluș moale și pufos. Mai mult, aceste lenjerii de pat bumbac satinat absorb umiditatea corpului și te ajută să îți menții constantă temperatura corpului pe parcursul somnului. 

Vor oferi un aspect luxos patului tău

Materialele satinate sunt foarte potrivite atât în dormitorul unei femei, cât și în camera de odihnă a unui bărbat. Bumbacul satinat este lucios, moale și oferă mai mult rafinament patului, astfel că e ideal să te răsfeți din când în când cu lenjerii de pat din bumbac satinat. 

Pe lângă faptul că te vei simți ca o regină în patul tău mare și comod, așternuturile imperiale îi vor cuceri pe toți cei care calcă pragul dormitorului. 

Sunt rezistente în timp

De la lenjerii de pat din bumbac satinat nu poți decât să îți dorești să reziste mult timp și să își păstreze aspectul impecabil pentru a te bucura de eleganța lor incontestabilă. Tocmai de aceea, trebuie să știi că procesul de fabricare a bumbacului satinat este de fapt responsabil pentru gradul de rezistență al așternuturilor. 

În timp, vei observa că țesătura nu se rarefiază, își păstrează culoarea și elasticitatea și nu se va uza nici după spălări repetate. Chiar dacă un astfel de model presupune o investiție, poți fi sigură că te vei bucura de un somn odihnitor în fiecare noapte, ani la rând. 

Uită de tot ce înseamnă lenjerii ieftine, care se uzează repede și nu îți oferă niciun beneficiu din punctul  de vedere al confortului! Cu siguranță ai cheltuit o sumă considerabilă pe lenjerii de pat din diverse materiale pe care și acum le păstrezi în dulap din cauza faptului că nu sunt practice și plăcute la atingere. 

Intră pe www.patulmeu.ro și comandă de aici cele mai frumoase și mai calitative lenjerii de pat! Redefinește confortul pe care îl simți seară de seară în patul tău și transformă-l într-o oază de relaxare. Așternuturile de înaltă calitate îți vor ține de cald iarna și îți vor oferi răcoarea de care ai nevoie în timpul verii, astfel încât să te odihnești așa cum îți dorești și, mai ales, așa cum meriți! 

FULLSCREEN
(P) 3 motive să alegi lenjerii de pat din bumbac satinat pentru patul tău!
  • /

related posts

Modifică setările cookies