(P) 5 motive pentru care să dăruiești un buchet de flori chiar astăzi!


Unele cadouri nu au nevoie de nici un motiv pentru a fi dăruite, iar printre acestea se numără și florile. Acestea transmit în special sentimente de iubire, de mulțumire și de recunoștință, așa că sunt potrivite în orice împrejurare.

Tag-uri:

De aceea, ori de câte ori îți doreșți să surprinzi plăcut o persoană dragă, oferă-i un buchet cu florile preferate. Nu știi dacă este adecvat să oferi un buchet? În continuare îți vom prezența cinci motive pentru care să dăruiești buchete de flori superbe chiar astăzi! Suntem convinși că te-ai gândit măcar o dată la aceste motive, dar ti-a fost teamă să pui în aplicare ideea! 

1. Urează ,,La mulți ani!” în avans: modul în care o zi de naștere va fi sărbătorită depinde foarte mult de fiecare persoană în parte. Unele o consideră o zi că oricare altă și preferă să nu facă ,,mare caz” din faptul că au îmbătrânit, pe când alte persoane își planifică această zi chiar și cu jumătate de an înainte.

Adevărul este că o zi de naștere trebuie marcată într-un fel sau altul, deoarece semnifică faptul că o persoană a trecut peste toate încercările viețîi pentru încă un an și chiar este motiv de sărbătoare. Așa că dacă urmează ziua de naștere a cuiva drag, nu contează dacă peste o luna sau două, ii poți oferi un buchet aniversar. Îți garantăm că reacția va fi una de bucurie și de surpriză. 

2. Este un gest personal: deși tehnologia ne permite să comunicăm oricând dorim cu oricine, indiferent de locație, parcă totuși ne-a și îndepărtat. Multe persoane aleg comunicarea virtuală în detrimentul celei personale. De aceea, ori de câte ori poți, asigura-te că vezi persoanele dragi ție și că petreceți timp de calitate împreună. Când simți nevoia, în loc de un mesaj virtual, trimite o felicitare clasică și un buchet de flori.

3. E plăcut să surprinzi pe cineva fără un motiv anume: gândește-te cum te-ai simțit tu de fiecare dată când te-a surprins cineva drag. Nu-i așa că vrei să întorci acea bucurie?

Indiferent că este vorba despre mama, iubita, sora ta sau o bună prietenă, un buchet de flori va fi întotdeauna apreciat. Nu trebuie să ai un motiv anume să îți arăți dragostea și cu siguranță vei fi de acord cu noi că bucuria de a dărui este imensă de fiecare dată. 

4. Pentru amintiri: tuturor ne place să ne aducem aminte de întâmplările plăcute din viață noastră. Așa că fiecare gest mic contează: nu se știe niciodată cum i-ai schimbat total ziua cuiva doar pentru simplu fapt că i-ai dăruit un buchet de flori. 

5. Pentru a însenina ziua cuiva: probabil ți s-a întâmplat și ție vreodată să ai o zi nu tocmai plăcută și să primești o veste bună din senin sau compania cuiva drag. Dacă știi că o persoană apropiată este tristă dintr-un anumit motiv, trimite-i un buchet de flori. Poate nu vei reuși să alungi motivul care a cauzat tristețea, însă cu siguranță vei aduce bucurie în sufletul cuiva! 

Tu ce motiv ai pentru a dărui astăzi flori unei persoane dragi? 

FULLSCREEN
(P) 5 motive pentru care să dăruiești un buchet de flori chiar astăzi!
  • /

related posts

Modifică setările cookies