(P) Află care sunt caracteristicile cheie pentru a cumpăra lavoare


Baia este una dintre cele mai importante încăperi dintr-un apartament sau dintr-o locuinţă. Acesta este un fapt care nu poate fi contrazis. Dintr-o perspectivă modernă, baia este camera în care se petrece mult mai mult timp decât în urmă cu un deceniu. 

Tag-uri:

O astfel de încăpere nu mai este doar un loc pentru satisfacerea nevoilor de igienă. Cu alte cuvinte, atributul de necesitate în privinţa băii este dezvoltat la alt nivel de către arhitecţi şi designeri de interior. 

Tot mai mulţi oameni îşi doresc să se bucure de o baie cât mai spaţioasă posibil. Cu toţii preferă stilul modern, atractiv şi elegant. Soluţiile din domeniul obiectelor sanitare sunt din ce în ce mai îndrăzneţe. Toate au capacitatea de a trezi interes şi curiozitate, aşa cum se întâmplă şi în cazul acestor lavoare speciale de la GQS. O componentă care face parte din principalii factori care contribuie la estetică băii este lavoarul. Un astfel de obiect sanitar are caracteristicile necesare şi speciale pentru a determina şi susţine stilul adoptat pentru designul băii tale. 

De la modern la clasic, de la extravagant la stilul vintage, posibilităţile sunt numeroase. Forma unui lavoar, materialele din care este fabricat, precum şi procedurile diferite de instalare, toate variază în funcţie de preferinţele tale. Acum ai de unde alege. Sute de modele disponibile în colecţii de calitate premium te aşteaptă să te surprindă, în funcţie de preferinţele tale. 

Ce tipuri de lavoare există?

Din multitudinea de modele standard şi cele realizate la comandă, te poţi bucura de diferite tipuri de lavoare, printre care:

  • Lavoare cu soclu – În pofida faptului că este o soluţie confortabilă, tradiţională, economică şi durabilă, este un produs în continuare apreciat de numeroase persoane;
  • Lavoare încorporate – Acest tip de instalare „promite” o legătură între o soluţie tradiţională şi una modernă. Un astfel de lavoar este încorporat într-un dulap tip-suport care ajută la optimizarea spaţiului din baie;
  • Lavoare suspendate – Probabil una dintre cele mai apreciate opţiuni din domeniul instalaţiilor şi obiectelor sanitare pentru baie, un lavoar suspendat „impune” o dimensiune estetică şi modernă băii tale, lăsând dedesubt un spaţiu complet liber, fiind mai uşor de curăţat;
  • Lavoare pe blat – Acest tip de lavoar simbolizează expresia maximă a modernităţii, fiind aşezat literalmente deasupra unui raft, fapt care creează o atmosferă elegantă şi practică pentru orice utilizator. 

Lavoare speciale – Dar ce anume le face să fie speciale?

Alegerea unui lavoar care să-ți satisfacă preferinţele personale implică un plan de acţiune. Acesta trebuie să cuprindă mai multe variabile, de la structura băii până la poziţia conductelor de apă şi a canalelor de scurgere. Dincolo de o astfel de evaluare, considerată de specialişti ca fiind obligatorie, e important să determini funcţionalităţile optime pentru tine. Un lavoar este o chiuvetă modernă, convenabilă şi practică, pe care o vei utiliza zilnic. 

De aceea este important să fim atenti la dimensiunile acesteia, la formă, pentru a o putea întreţine în cele mai bune condiţii, pe termen lung. Formele unui lavoar variază din punct de vedere geometric, de la lavoare curbate, pătrate, până la adevărate capodopere cu design asimetric. Conceptul de formă a lavoarului se alătură celui de dimensiune a acestuia, ambele variante trebuind să fie luate în considerare, în paralel. Spaţiul băii tale joacă un rol major în alegerea lavoarului special pentru tine. 

Dimensiunea acestui obiect sanitar e important să fie proporţională cu spaţiul băii tale. Întotdeauna echilibrul între proporţii este o variabilă de luat în considerare atunci când vrei să modernizezi aspectul şi funcţionalitatea băii. 

related posts

Modifică setările cookies