(P) Ai nevoie de cele mai frumoase flori? Comandă-le dintr-o florărie online și bucură-te de timpul economisit!


Unul dintre avantajele comerțului online este faptul că putem trimite persoanelor dragi cadouri chiar și când suntem la distanță. 

Tag-uri: #florarie online

De câte ori nu ți s-a întâmplat să vrei să îi dăruiești mamei tale un buchet de flori, dar să nu poți să ajungi într-un weekend acasă?

Din fericire, poți uita de toate aceste momente mai puțin plăcute, alegând serviciile de livrare flori ale unei florării online. Este una dintre cele mai potrivite opțiuni pentru a le arăta persoanelor dragi că le iubești, în momentul în care fizic nu ești alături de ele sau când vrei să le faci o surpriză plăcută. 

Alternativa unei florării obișnuite este ideală și în cazul în care nu găsești în zona ta buchetul perfect. Nu mai este nevoie să străbați tot orașul: doar intri pe site-ul florăriei preferate, alegi buchetul și plasezi comanda. Simplu și rapid! Poți face o comandă chiar și într-o pauză la locul de muncă, deoarece nu durează mai mult de maxim două minute. 

Bucură-te de o gamă variată de flori la prețuri foarte bune! 

Nu-i așa că te-ai săturat de flori care nu arată tocmai bine? De flori împachetate în ambalaje nu tocmai estetice și care costă foarte mult?

Crearea unui buchet perfect este o artă, de aceea este bine să apelezi la specialiști în domeniu pentru a primi cele mai frumoase flori. Florăriile online sunt de obicei florării de lux, care au angajați designeri florali din mâinile cărora ies adevărate opere de artă.

Partea cea mai bună? Prețurile nu sunt ,,piperate” și la fiecare comandă vei primi și ceva în plus: o felicitare personalizabilă, ambalaj de lux din materiale premium, instrucțiuni de ingrijire a florilor, vitamine pentru flori și multe altele.

Și bineînțeles, vei beneficia și de transport gratuit, în cel mai scurt timp de la confirmarea comenzii. Îți garantăm că vei rămâne uimit de produsele și de serviciile oferite de către o florărie online. 

 

În ceea ce privește florile, poți beneficia de cele ,,clasice”: trandafiri, lalele, zambile, gerbere, crini sau poți opta entru flori de lux, cum sunt orhideele, protea, alstroemeria, anthurium și altele.

În plus, buchetele sau aranjamentele florale pot conține și diferite plante, cum este eucaliptul de exemplu, care conferă un aspect inedit și un miros subtil, care se potrivește aproape tuturor florilor. 

Florile sunt livrare în cele mai bune condiții de siguranță, chiar și în această perioadă. Livratorii se asigură că respectă condițiile de igienă și pe cele de transport, astfel încât toate florile să ajungă la destinatar în cele stare perfectă.

Așa cum spuneam mai sus, livrarea se face în cel mai scurt timp de la plasarea comenzii, ceea ce înseamnă maxim două ore în București, iar în țară, imediat ce este posibil, însă nu trebui să îți faci probleme.

Poți chiar și să programezi o livrare, în cazul în care îți dorești ca buchetul să ajungă la o anumită dată sau oră. Suntem siguri că persoanele dragi ție se vor bucura extrem de mult! 

Așadar, dacă ai nevoie de cele mai frumoase flori, apelează cu încredere la o florărie online și nu vei regreta! 

related posts

Modifică setările cookies