(P) Alege o pilotă de calitate și vei investi în sănătatea ta! Ține cont de aceste criterii și vei avea parte de un somn odihnitor


Indiferent că este vară sau iarnă, în timpul somnului, simțim nevoia să ne învelim, iar pilota este cea mai bună variantă. Deoarece o folosim zilnic, este important să alegem o pilotă de calitate care să ne ofere confortul de care avem nevoie pentru un somn odihnitor. 

Tag-uri:

Există o gamă largă de pilote, într-o mulțime de stiluri diferite, pe care le poți admira aici: https://favi.ro/produse/categorie/paturi-si-perne . Datorită faptului că alegerea unei pilote poate fi dificilă, noi îți prezentăm criteriile de care trebuie să ții cont atunci când vrei să achiziționezi o pilotă de care să te bucuri cât mai mult timp. 

1. Umplutura pilotei 

Înainte de a alege o pilotă, trebuie să te gândești, în primul rând, la umplutura ei, deoarece acest aspect va determina calitatea, gradul de confort, greutatea și indicele de căldură al pilotei. În prezent, putem opta pentru modele cu umplutură naturală, cum ar fi lână, bambus, pene si puf de gasca sau modele cu umplutură sintetică, de exemplupoliester sau biluțe siliconice. 

Cele mai apreciate sunt, în general, pilotele cu umplutură naturală, deoarece oferă mai multe avantaje. Sunt mai pufoase, mai plăcute la atingere și permit o mai bună circulație a aerului, așa că pielea ta va respira mai bine. În plus, pilotele cu umplutură naturală rezistă în timp mult mai bine în comparație cu cele din umplutură sintetică și nu îți vor da senzația că te ”încingi”. 

2. Materialul exterior 

Dacă vrei o pilotă de calitate de care să te bucuri mulți ani de zile, este foarte important să ții cont și de materialul exterior din care este fabricată. Pentru a avea parte de confort maxim și o oxigenare bună a pielii, alege întotdeauna o pilotă învelită cu bumbac. 

3. Indicele de căldură 

Persoanele care vor să achiziționeze o pilotă bună trebuie să ia în considerare și indicele de căldură sau densitatea ei, fapt care se referă la cantitatea de umplutură introdusă în pilotă. Pe piață veți găsi pilote de vară, pilote de iarnă sau pilote pe care le puteți folosi în toate cele 4 anotimpuri.  

4. Mărimea pilotei 

În funcție de mărimea patului tău, îți vei da seama ce dimensiuni trebuie să aibă pilota potrivită. Recomandarea este ca pilota să fie mai mare decât patul pentru a te bucura de ea, atât tu, cât și partenerul de viață. 

De ce să alegi o pilotă de calitate? 

Vei economisi bani pe termen lung 

Achiziția unei pilote trebuie gândită pe termen lung, fiind o investiție în sănătatea și starea ta de confort. Dacă vei alege o pilotă bună, vei vedea că va rezista mult timp fără să își schimbe aspectul sau structura. O pilotă de calitate poate fi utilizată 8-10 ani fără să se deterioreze, așa că nu va mai trebui să îți faci griji în privința acestui aspect mult timp de la cumpărarea ei. 

Investești în sănătatea ta  

Utilizarea unei pilote de proastă calitate îți poate aduce probleme de sănătate, cum ar fi alergii, răceli sau dureri de spate, deoarece aceasta nu va permite o bună ventilație a aerului și nu va elimina umezeala din timpul nopții. Toate aceste lucruri îți vor afecta calitatea somnului, starea de spirit și sănătatea. 

Motorul de căutare FAVI.ro îți pune la dispoziție o gamă diversă de pilote și multe alte produse necesare casei tale la cel mai bun raport calitate-preț. 

FULLSCREEN
(P) Alege o pilotă de calitate și vei investi în sănătatea ta! Ține cont de aceste criterii și vei avea parte de un somn odihnitor
  • /

related posts