(P) Alege un șemineu de culoare albă pentru amenajarea cu bun gust a locuinței tale!


Nu pentru toate tipurile de locuințe varianta instalării unui semineu lemne pefoc clasic este cea mai potrivită soluție. Fie nu avem la dispoziție un spațiu suficient de mare care să ne permită montajul unui coș de fum sau pur și simplu ne dorim să scăpăm de responsabilitatea construcției unui astfel de proiect destul de complex, PEFOC, firmă sibiană cu tradiție îndelungată și experiență în comercializarea și montajul profesional al soluțiilor alternative de încălzire din România, ne propune varianta unui focar de șemineu decorativ accesibil și ușor de montat. 


Datorită alimentării cu energie electrică, acest tip de șemineu se potrivește la casă, dar mai ales într-un apartament la bloc sau în interiorul biroului de la muncă.

Nu este neapărat nevoie să fii în seminee expert ca să poți sesiza că piața de specialitate abundă de modele de șeminee decorative albe din care poți alege ce ți se potrivește cel mai bine. De la șeminee electrice albe sau bioșeminee cu portal, până la șeminee cu bioetanol de perete sau de exterior (mobile), ori încălzitoare pe gaz pentru terase și grădină, precum și rame decorative albe din MDF sau accesorii pentru bioșeminee (lemne, pâslă sau pietricele decorative). 

Totuși, în acest articol am ales să vă facem cunoștință cu modele spectaculoase de șeminee electrice de culoare albă. De ce alb? Pentru că acest tip de șeminee (indiferent că ne referim la cele clasice sau la cele decorative) sunt cele mai îndrăgite de către clienți și experții în amenajări interioare. Albul se potrivește oriunde, în orice tip de locuință, pe orice stil sau preferințe, asortându-se cu orice mobilier, culori sau nuanțe, fiind desemnată non-culoarea universală pentru casă.

Prin definiție, șemineul electric, spre deosebire de un șemineu clasic sau de o sobă pe lemne, nu are nevoie de montajul și întreținerea corectă a unui coș de fum - aspect extrem de important care este explicat de specialiștii din domeniu, precum în situația recentă a unui nefericit incendiu sibiu care a survenit tocmai din această cauză. Astfel, șemineul electric poate deveni soluția confortabilă care prezintă cele mai puține riscuri, atât pentru locuință, cât și pentru familiile cu copii, animale de companie sau persoane în vârstă. Practic, te bucuri în deplină siguranță de senzația estetică autentică a unui șemineu tradițional, dar la prețuri mult mai mici!

Șemineul cu focar electric încorporat este o variantă confortabilă, având rama albă din MDF furniruit cu design modern, elegant sau contemporan, în funcție de modelul ales. Șemineul este prevăzut cu încălzire cu termostat, afișaj digital și telecomandă de control și setare a temperaturii pentru o utilizare facilă și intuitivă. Montajul unui astfel de șemineu este rapid și facil iar cu puțină răbdare, poate fi realizat de către oricine. Modelul electric beneficiază și de funcție de încălzire cu aerotermă în 2 trepte, care se poate porni doar în sezonul rece, vara putând funcționa doar ca și element decorativ.

Avantajul prețului este unul semnificativ. În comparație cu modelul clasic, un șemineu conectat la rețeaua electrică a casei este foarte ieftin, dar păstrează în același timp, aspectul deosebit și conferă eleganță căminului tău, dar și funcționalitate modernă, grație tehnologiei 3D cu care este prevăzut. Costul este minim, pentru că se elimină toate celelalte elemente de racordare ale unui focar clasic (coș de fum, burlane, materiale de construcție/finisaj), precum și manopera lucrării.

În plus, modelele albe se potrivesc în orice locuință cu linii moderne sau romantice, contribuind din plin la senzația de și mai multă lumină în spațiile de dimensiuni reduse. Șemineele albe sunt extrem de versatile din punct de vedere al posibilităților nelimitate de accesorizare, aspect care va ajuta enorm în combinațiile ornamentale cu obiectele de mobilier, indiferent de stilul arhitectural al unei locuințe. 

Acum poți reda locuinței tale confortul sporit printr-o soluție decorativă inedită de calitate premium și cu durată îndelungată de viață. Pe lângă modele electrice, PEFOC.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de șeminee și sobe pe lemne, nenumărate modele de șemineu pe gaz, sobe din fontă, din oțel sau căptușite cu șamotă pentru o ardere eficientă. 

related posts

Modifică setările cookies